Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  e-handelsforum.se

  Jimi Wikman

  Äntligen får e-handlare och webshop ägare sin egen lilla oas på det alldeles nystartade forumet e-handelsforum.se. Om du har ett intresse av e-handel, då bör du kika in här.

   

  E-handel är ett starkt växande fenomen och trots att e-handel är en utmärkt väg att gå när man vill starta eget, så är många osäkra på hur man gör, vad man ska tänka på och vilka lösningar som finns. Detta hoppas man kunna råda bot på genom skapandet av ett nytt diskussionsforum inriktat på just e-handel.

   

  Personerna bakom är den alltid lika aktiva ägarinnan av SweCat.se som jag tidigare hjälpt med design för deras webshoppar. Forumet är fortfarande i sitt startup skede så det är inte mycket aktivitet än, men jag vågar mig på en gissning att det kommer att bli en hel del aktivitet här framöver så gör som jag och registrera dig redan nu så missar du inget.

   

  Jag kommer att försöka hjälpa till med konstruktiv kritik och ska försöka vara tillgänglig för att hjälpa vilsna själar så att forumet kommer igång och får lite momentum, så var inte blyg för att posta.

   

  http://www.e-handelsforum.se

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...