Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Sketch 3.7 gör det enklare än någonsin att jobba med symbols

  Jimi Wikman

  Symbols har funnits i Sketch sedan 3.0, men med uppdateringen i 3.7 så har det blivit mycket enklare att jobba med symbols. Många uppdateringar och ny funktioner som nästlade symbols, overrides och snabbfunktion för att lägga dina symbols i en egen sida direkt.

   

  Det är många godsaker som Sketch 3.7 inkluderar, men det absolut bästa är just uppdateringen av symbols som nu gör det enkelt att hantera design masters i ett eget dokument. Detta gör att det blir en barnlek att sätta upp ett design bibliotek för design element som du sedan kan återanvända när du designar. Vill du uppdatera ett element så gör du det i master designen och så slår det ut på samtliga ställen i din design.

   

   

   

  [embed]

  [/embed]

   

   

   

  Override funktionen har även den fått ett lyft och du hittar funktionen i Inspector. Där kan du enkelt göra en override på till exempel bilder och text, vilket gör att du kan skapa unikt innehåll från en master i ett repeterande design mönster. Det blir liksom inte enklare än så.

   

  sketch-3.7-symbol-owerride

   

  Förutom detta så kommer 3.7 med många andra godsaker. Saker som ett nytt system för att hantera saknade fonter där du tidigare kunde autospara ett dokument med ersatta fonter så hela designen blev knas innan du ens hunnit reagera. Nu så sparas inte dokumentet innan du editerar dokumentet istället.

   

  Läs mer om alla funktioner och förbättringar på Sketch's egna blogg eller på deras what's new sektion.

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...