Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Med Snappa.io skapar du enkelt grafik utan kunskaper

  Jimi Wikman

  Snappa.io är ett ganska kul verktyg som gör att du enkelt kan skapa ganska effektiva grafiska element för din blogg, sociala medier, e-mail kampanjer, marknadsföring av olika slag och så vidare.

   

  Med 10.000+ bilder och former, 3.000+ vektorer och 200+ fonter så har du ganska bra bas att börja på. Med en hel del verktyg i form av effekter och ett bekant gränssnitt om du tex suttit i MailChimp eller liknande så måste jag erkänna att jag gillar enkelheten och kraften hos Snappa.io. Då är jag ändå en grafisk designer trots allt...

   

  Jag vet att många kämpar med sin grafik och Snappa.io är en bra och enkel tjänst som räcker ganska långt oavsett vilken nivå du befinner dig på kunskapsmässigt när det gäller grafik. Se bara hur enkelt det är att bygga upp sin grafik här.

   

  [video width=2880" height="1460" mp4="http://jimiwikman.se/wp-content/uploads/2016/01/EnlightenedSpryGordonsetter.mp4]

   

   

   

  Snappa.io är gratis för upp till 5 bilder per månad och för $15/månad får du tillgång till obegränsat med bilder. All grafik som du kan skapa med Snappa.io är licensierade under CC0 1.0 Universal (CC0 1.0) , vilket betyder att du fritt får modifiera, distribuera och till och med tjäna pengar på bilderna, så det är fritt fram att använda bilderna precis som du vill.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...