Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Claremont siktar mot Norge

  Jimi Wikman

  På allmän begäran från våra kunder så börjar Claremont kika utanför Stockholm som tidigare varit vårt fokuserade arbetsområde. Norge blir första anhalten och då är det Oslo som blir nytt fokusområde.

  Vi får allt fler möjligheter utanför den svenska marknaden och ett antal av våra kunder har bett oss följa deras affär utomlands. Att ta det här steget tillsammans med våra kunder är en självklar utveckling och en spännande utmaning för oss, säger Anders Söderman som driver etableringen i Norge.

   

  De senaste åren har Claremont verkligen vuxit ordentligt.  Den otroliga kulturen som får alla medarbetare att växa så det knakar och som ger den fantastiska gemenskap som vi har har naturligtvis inte gått våra kunder förbi. Nu är det flera företag som frågar om vi kan följa deras affärer även utanför Sveriges gränser.

  Först ut blir alltså Norge under Anders Södermans överseende, något som brukar betyda att det blir mycket drag under galoscherna och en helt fantastiskt rolig resa.

  Det känns lite extra roligt att det blir just Norge och Oslo som blir först ut eftersom jag har jobbat där av och till på både BikBok och Elkjøp. Jag har också mina föräldrar i närheten och några tidigare arbetskamrater som jobbar i eller omkring Oslo.

  Med tanke på mängden förfrågningar som kommit genom åren från just Norge så känns det som att Claremont kan komma att trivas väl i Oslo.

  Nu är fokus på mobilisering av vår globala expansion! Vi är redan på plats i Oslo och kommer inom kort söka fler duktiga, drivna medarbetare med erfarenhet från den norska marknaden och som vill växa tillsammans med oss i Norge.

   

  - Anders Söderman

  Med det så kan jag bara säga att om du sitter i Oslo och funderar på en samarbetspartner för ditt nästa projekt så hör av dig. Vill du uppleva en av världens mest fantastiska företag som anställd istället, ja då finns inget bättre företag än Claremont så hör av dig!

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...