Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Atlassian tar bort Greenhopper och Bonfire

  Jimi Wikman

  Atlassian med sitt flaggskepp Jira och sidekicken Confluence annonserade i början på Juni att man kommer att ta bort fyra av de mest populära pluginsen, nämligen Greenhopper, Bonfire, Team Calendars och Sharepoint connector...eller snarare så kommer man att byta benämning på dem.

   

  För mig som jobbar dagligen i Jira/Confluence med Greenhopper så satte jag kaffet i vrångstrupen när jag läste att Atlassian skulle ta bort Greenhopper, men som tur var så är det bara benämningen som försvinner, inte produkten. I ett försök att förenkla så har man valt att ändra namnen på de fyra pluginsen så att de knyts närmare till Jira och Confluence.

   

   

   

  atlassian brands

   

  På Atlassians blogg blev det genast lite diskussioner hurvida det var ett bra eller dåligt drag från Atlassians sida, men jag tror att det bara kommer att handla om vana för det kommer ju att ta ett tag att vänja sig vid att säga Jira Agile istället för Greenhopper osv. I övrigt tycker jag det är ett smart drag av Atlassian och det blir tydligare vilken grundprodukt som pluginet hör till.

   

  Vad tycker du, bra eller dåligt att byta namn på produkterna?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...