Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Atlassian Stride ser intressant ut

  Jimi Wikman

  Hipchat har länge varit ett alternativ till Slack för grupp kommunikation, men hittils är det Slack som gått segrande i de flesta fallen. Nu ger Atlassian ut en ny variant på Hipchat som heter Stride och den ser riktigt intressant ut.


   

   

   


  [embed width=960" height="540]http://www.youtube.com/watch?v=tkIITaq9shk[/embed]


   

  Jag vet inte hur många gånger som Slack varit det som använts i projekten jag varit med i, men det har varit i nästan alla projekt vill jag påstå. Jag har försökt några gånger att introducera HipChat, men utan någon riktig framgång. Mest för att jag själv inte ser nyttan över Slack.

  Stride är Hipchat, fast som den skulle ha varit. Samma härliga uppsättning med rum och användare som Slack och HipChat, fast nu med större fokus på direkt kommunikation. Grupp samtal med video, skärmdelning och till och med remote access är precis vad många team saknar och det kommer nu med Stride.


  Beslut och att göra listor kan göras direkt i Stride, vilket är mycket, mycket användbart. Det inbyggda fokusläget är perfekt för utvecklare som behöver kunna fokusera, men ändå vill hålla sig uppdaterade.


   

  Skau0308rmklipp-2017-10-01-14.50.27.png

  Med samma fantastiska integrationer med resten av Atlassian sviten som slår Slack på fingrarna så kan jag mycket väl se Stride som en lämplig ersättare för Slack i framtiden och jag ser fram emot att läsa mer om vart Stride hamnar när det gäller kampen om användarna i IT projekt.


  Vad tror du om Stride? Kan det ersätta Slack i framtiden och i så fall vad tror du behövs för att Stride ska lyckas med det?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...