Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Wordpress 2.7 manualer och CS4

  Jimi Wikman

  Jag skulle sätta upp ett par manualer för nya Wordpress 2.7 och efter lite knep och knåp så var det dags att exportera till PDF...trodde jag. Nu verkar det som om man tagit bort den funktionen från Photoshop CS4, vilket ställde till det...ordentligt.

   

  Att göra manualer i photoshop är väldigt enkelt och ganska skojigt, men att få ut resultatet på ett bra sätt visade sig vara rena mardrömmen. Problemet ligger i att man tagit bort möjligheten att skapa flersidors PDF'er som tidigare fanns. Jag hade tänkt lägga upp resultatet på Slideshare och hade slideshare accepterat bilder hade det varit ok, men icke då. Efter flera timmars stön och vrål av frustration så ger jag upp tills dess att jag hittat ett alternativ till att skapa ordentliga PDF filer eller sparkat igång Openoffice's alternativ till powerpoint eller nåt.

   

  Tills vidare lägger jag upp manualerna i bild format och sätter mig ner för att lära mig hur ViewletCam 2 fungerar som jag just köpt in. Det blir många timmar framöver för att skapa dom manualer jag hade tänkt mig, men jag har ingen egentlig brådska. Huvudsaken att dom manualer som Samfälligheten behöver kommer ut så fort som möjligt så överlever nog övriga kunder ett tag till.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...