Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Vilken vecka och nu ska det bli skönt att åka på "semester"

  Jimi Wikman

  Den senaste veckan har varit lite mer hektisk än normalt då ett projekt som gått lite på sparlåga ett tag plötsligt fick panikbrådska så min lätt överambitiösa arbetsplan sprack i sömmarna, men det är bara att kavla upp ärmarna och göra det som krävs.

  Veckan började med en liten kalldusch då ett projekt som jag jobbat på ett tag mot en utvecklares behov plötsligt flammade upp och det sattes en deadline...i fredags. Problemet var bara att det var ganska mycket jobb kvar och veckan var överbokad redan då jag ville jobba på innan jag åker till London imorgon. Det fanns två sätt att hantera situationen: flytta fram en del projekt eller lägga i en överväxel. Jag är inte mycket för att flytta fram projekt och tanken på att jag då hade allting kvar när jag kommer hem från London kändes lite stressande.

   

  Så, jag pratade igenom situationen med min chef och efter godkännande så var det bara att bita ihop och ge järnet. Jag har nog aldrig levererat så mycket på en vecka som jag gjort den här veckan och det känns skönt att kunna, mer eller mindre, lägga tre projekt till handlingarna som släpat efter och att jag kommit ganska bra framåt i övriga projekt. Lite drygt 70 timmar kommer det att bli efter dagens arbete och däremellan har jag hunnit med ett 6-årskalas, besök till tandläkare och öron, näsa, hals med junior och ett par timmar med Diablo 3 betaspelande (!).

   

  Nu väntar jag på att min datormus ska få ladda upp sig igen så jag kan göra slutspurten innan jag kan knyta ihop veckan och ladda inför nästa veckas äventyr. Imorgon åker jag till Stockholm för en heldag med möten innan jag flyger till London för första gången i mitt liv. Där ska jag spendera tre dagar med att lära mig mer om PET (Design for Persuasion, Emotion and Trust). Att få fokusera på en sak ett par dagar kommer att kännas som rena semestern och det är en utbildning som jag verkligen ser fram emot. Lite pirrigt att åka till London, men det ska nog gå bra hoppas jag.

   

  Lite extra kul har veckan varit med Indiska som lanserade sin E-handel som flera kollegor jobbat hårt med och jag ser fram emot att se frukten av mitt eget arbete ganska snart i två projekt som jag jobbat med i veckan. Jag är lite sliten, men det har det varit värt för när jag kommer hem sedan kan jag njuta av att min "att göra hög" är avsevärt mindre sedan min rackarns förkylning strulade till det.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...