Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Vi ökar till fem dagar i veckan, lägger på två dagar och testar att boosta

  Jimi Wikman

  De första veckorna har gått i rasande takt och resultaten börjar visa sig, trots en försiktig start. Nu är det dags att lägga in ytterligare en växel och öka till fem dagar i veckan och med lite tur lägga till med ytterligare två dagars träning.

   

  Den här veckan så slåss kroppen lite mot en förkylning, men trots det så har det gått bra att gå upp 04.30 varje dag och köra ett pass på gymmet. Jag tar det fortfarande lite försiktigt med vaden som jag gjorde illa för några veckor sedan, men annars är det full fart som gäller. Jag ökar på antalet pass från 4 till 5 den här veckan för att komma in i 5-2 lunken.

   

  Nästa vecka så ska jag ta mig till en träning med Märsta Alliance för att se om det kan var något för mig. Det ser ut att vara en bra klubb som kör MMA, Kick- och Thaiboxning så det är en barndomsdröm som blir sann om allt faller på plats. Om det ser ok ut så har jag fått ok att köra i sommar vilket betyder 2 pass i veckan fram tills i augusti, vilket bör ge min kropp ytterligare en skjuts framåt så den blir starkare, smidigare och mer uthållig.

   

  Jag tänkte även ge kroppen en liten boost så är i början så jag har beställt Kreatin från Gymgrossisten (ja, det blir en liten rapport på köpupplevelsen senare också). Jag funderar på om jag ska ta en kur med L-carnitin eller något annat fettförbrännande också, men jag ska diskutera det med frugan först som är proffs på alla kosttillskott.

   

  Så, nu kör vi vidare med träningen och som alltid så kan du följa mina äventyr på WeightTrainer.com!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...