Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Transformeringen fortsätter...

  Jimi Wikman

  Min transformering fortsätter med att klippa av mig håret, börja träna kick/thai/mma samt att jag fokuserar om lite på jobbet. Nya leksaker har det så klart blivit och en hel del annat smått och gott!

   

  Det är så mycket som händer så jag vet knappt vart jag ska börja. Som du säkert vet så har jag kommit igång och tränat och nu börjar det kännas och synas ganska bra att det ger resultat. Från i fredags satte jag igång med protienpulver och Kreatin så en viktökning är att förvänta då kreatinet binder vatten.

   

  Trots det så minskar jag i vikt långsamt men säkert. Delvis på grund av träningen, men kanske framförallt för att jag börjat logga allt jag äter genom appen ShapeUp. Det har lett till att jag verkligen är mer försiktig med att stoppa i mig kaloribomber även om jag inte är helt nojjig än (oavsett vad min fru säger!). Jag försöker ligga under 1757 kalorier per dag och det är märkligt lätt om man bara tänker sig för lite.

   

  Förra veckan köpte jag ett pulsband för att mäta min puls när jag går och springer och i lördags var det dags att testa vaden igen. Lyckligtvis höll den fint och det blev en härlig springtur även om det inte gick fort. Det var till och med så att jag körde mina 5.5 kilometer två gånger, bara för att det kändes så skönt! Pulsbandet ger en ytterligare dimension som känns riktigt bra och motiverar.

   

  Min ryggsäck fick sig ett första test för löpning också med full kamel och det kändes ok. Lite justeringar krävdes för att skifta mellan gång och löpning, men det kändes bra. Det tar nog några löppass innan jag får in alla remmar och hittar rätt teknik för att dricka under löpning, men jag har ingen brådska direkt.

   

  Förra veckan var jag också upp till Märsta Alliance för att kika på deras träning. Det ledde till att jag betalade in för sommarperioden och köpte ett litet startkit med skydd och träningskläder, så ikväll bär det av på ett första pass hoppas jag då torsdagens pass uteblev på grund av en liten skada under nyckelbenet.

   

  I fredags hade jag även utvecklingssamtal och lönesamtal, vilket kändes bra. Det blir en liten ändring i vad jag kommer att syssla med framöver, både kortsiktigt och långsiktigt på ett sätt som känns väldigt positivt, både ekonomiskt och arbetsmässigt. Det kändes bra att mina arbetsinsatser de senaste 18 månader har fungerat bra och att jag är uppskattad på jobbet, både av chefer och medarbetare. Nu ska jag ärligt erkänna att det är svårt att inte blomma i en sådan positiv atmosfär som Brightstep har med alla fantastiska personer som jobbar där, så jag ska kanske inte slå mig för hårt på bröstet!

   

  På jobbet fick vi en liten bonus för vårt hårda engagemang under övertidsperioden så jag kunde glatt hämta ut en iPad Mini i fredags och jag älskar den redan. Den är helt enkelt perfekt att läsa på så i helgen la jag mig ner och njöt av lite klassisk musik och en god bok för första gången på alldeles för länge. Jag känner att jag kommer att bli ruinerad på Kindleböcker framöver, såvida inte junior eller frun stjäl den först...

   

  Överlag så känns det som jag är inne i en ny stor förändringsfas och jag kan bara säga som så att jag njuter av det helhjärtat!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...