Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Nytt träningsår - på SATS den här gången

  Jimi Wikman

  2015 går inte till världshistorien som det bästa träningsåret direkt, men nu tar vi nya tag på nytt gym. Det blir SATS denna gång som får bli mitt nya hemma gym och det passar extra bra nu när jag ändå ska byta kontor ett tag.

   

  Så 2015 är förmodligen det sämsta träningsåret sedan 2012 för mig. Flytten ställde till det rejält för mig och jag har jobbat dag och natt i de senaste två projekten, så det har funnits för många "orsaker" till varför träningen inte blivit bättre än den blivit.

   

  Innan jul så slog jag till och skaffade två gymkort, ett på SATS och ett på FreshFitness. Tanken var att utvärdera vart det funkar bäst och resultatet blev att det är enklare att ta sig till SATS inne i stan än till FreshFitness i Täby. Så det kändes lite typiskt att teamet som jag leder kommer att flytta till ett annat kontor i Januari, men nu när jag kikar så ser jag att det faktiskt blir ännu bättre!

   

  Eftersom jag kommer att kliva av vid Rådmansgatan ett tag framöver så såg jag att SATS Sveavägen ligger väldigt bra till tvärs över vägen från tunnelbanenedgången. Så nu blir det till att försöka hitta rutinerna för att träna inne i stan och vi får se hur det går. Jag ska testa lite olika varianter och se vad som passar mig bäst. Det vore ju ganska skönt om det gick att köra dubbla pass morgon och lunch, men vi får se om det ens fungerar med arbetstempot.

   

  När jag väl är inskolad så är det dags att sätta lite mål för 2016 och då är det bänk, squat och marklyft som jag vill öka på framförallt, men löpning ligger högt på listan över saker som jag vill bättra på. I övrigt så är det core och ben som gäller under 2016 med ett litet extra fokus på axlarna som jag har problem med. Det blir ett litet fokus på stretchning också, så vem vet...jag kanske testar Anti-Gravity Yoga till och med!

   

  Jag är iallafall laddad till tusen och ser fram emot utmaningen nästa år!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...