Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Måndag - det är fan på tiden!

  Jimi Wikman

  Så är det måndag igen, arbetsmåndag. Fyra veckor har passerat och ärligt talat ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet och få lite rutiner igen! Självklart börjar jag veckan lite tidigare tack vare junior...

   

  02.00 står klockan på när junior börjar kasta kräkor omkring sig och 03.30 ger jag upp alla försök till att få någon timmes extra sömn. Det är bara att bita ihop och förbereda för en intensiv vecka som självklart börjar med ett hårt benpass. Sedan kör jag första passet med stretching innan det bär av till kontoret fram till lunch då jag åker hem för ett läkarbesök för att kolla axeln innan dagen avslutas med ett pass thaiboxning (hoppas jag).

   

  Det har varit skönt att vara ledig, men också ganska intensivt och svårt att hålla fasta tider och bra mathållning. Det ska därför bli skönt att få struktur igen och ta träningen till en ny nivå när antalet pass thaiboxning ökar till fyra pass i veckan istället för två. Det betyder att den här veckan ska jag klämma in fem pass gym och fyra pass thaiboxning om kroppen tillåter. Det betyder också att jag sätter igång med ShapeUp också igen efter sommaruppehållet.

   

  På jobbet blir det tillbaka till systemtestning, men först blir det en stund att sätta upp en arbetsplats igen efter att kontoret fått sig en uppdatering under sommaren. Jag har en del uppdateringar på datorn som måste göras också, men det ska gå fort hoppas jag. Mailen ser ut att vara under kontroll också, så jag ser fram emot en del möten för att gå igenom vad som hänt de senaste fyra veckorna och sedan är det bara att sätta fart igen.

   

  Måndag...nu kör vi!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...