Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Stadium projektet avslutat, nu går vi mot nya utmaningar

  Jimi Wikman

  Så kom vi i mål då efter en lång tid med många utmaningar och glädjestunder med Stadiums nya webbplats och det är dags för mig att lämna över projektet för att gå vidare med nästa.

   

  Det är med stolthet jag ser tillbaka på min tid i Stadium projektet som jag lett under en längre tid nu.  Inte bara för att teamet som jag lett under projektet är ett av de bästa teamen jag någonsin jobbat i, utan också för att projektet i sig resulterade i många positiva saker för alla involverade.

   

  Att jobba med Stadium är ganska unikt för att alla från Stadium är så otroligt engagerade, lyhörda och ödmjuka samtidigt som de är mycket tydliga med vad de vill ha. I det här projektet så blev alla från Stadium som en del av teamet och det syns på resultatet som vi alla är mycket stolta över!

   

  Personligen så halkade jag in lite på ett bananskal och skulle bara hjälpa till lite med kraven, men som det brukar bli så blev det lite mer. Jag har under projektet haft rollerna kravarkitekt där jag delade ansvaret med projektet tekniska arkitekt och grafisk/ux/interaktionsdesigner där jag fick äran att designa bland annat checkouten och mina sidor.

   

  Jag fick även ta rollen som scrum master / Projektledare och leda teamet, vilket som sagt var en mycket rolig uppgift eftersom teamet var så fantastiskt. Jag hjälpte även till med test i form av stöd och uppsättning i JIRA som är verktyget vi använde i projektet. Känslan att gå live med Stadium projekten var otroligt på många sätt och det är med lite sorg som medlemmarna i teamet går vidare mot nya utmaningar.

   

  Personligen hoppar jag in som team lead i ett väldigt stort projekt som är utformat på ett ganska annorlunda sätt. Detta ger stora utmaningar i hur teamet ska anpassa metod och processer efter projektets natur. Det är även ett av de mest omformande projekten som jag varit delaktig av där i stort sätt varenda liten detalj och metod är nytt, vilket är otroligt stimulerande!

   

  Det är spännande tider nu kan man säga...

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...