Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Nya gratisspel testade: Path of Exile och Warframe

  Jimi Wikman

  De senaste veckorna efter att  jag lyckats låsa upp sista tabben i Diablo 3 för säsong 8 så har jag provat lite nya spel. De två spelen som jag kört lite extra är Path of Exile och Warframe och där är det ett spel som jag fastnat lite extra för.

   

  Path of exile kommer upp en hel del i Diablo forumet som ett slags alternativ till Diablo 3. När jag tröttnade lite på D3 nu när jag låst upp sista tabben i S8 så tänkte jag att jag kan väl prova på lite då så jag installerade genom Steam och körde igång. Som spel är Path of Exile ganska roligt, men det som många ev PoE fansen älskar med att det finns oändligt med variationer var det som gjorde att jag hade lite problem med spelet.

   

  Jag fastnade helt enkelt i det komplexa färdighetssystemet och tillbringade alldeles för mycket tid med att försöka hitta kombinationer av skill gems. Dessutom så kändes miljöerna alldeles för mörka och verklighetstrogna, något som jag inte är så förtjust i. Så jag tröttnade efter att ha provat några karaktärer till omkring lvl 15.

   

  Så av en slump så råkade jag hitta på Warframe istället. Konceptet såg skoj ut och de spelvideos som fanns gav ett bra intryck, så jag installerade och provade på. Mycket riktigt så var det mycket underhållande och min son blev helt lyrisk han också. Då spelet inte direkt är barnvänligt så var jag inte säker på att det skulle vara ett ok spel, men när vi stängde av gore så är det ett ganska ok spel faktiskt som man kan spela tillsammans.

   

  Vi spelar nu tillsammans och jag har investerat i deras Prime Vault paket så nu är det full fart med några riktigt roliga Warframes att leka med. Till skillnad från PoE så gillar jag tanken bakom Warframes som är någon skum mix av Crysis, Mass effect och Diablo där det handlar om att resa runt i solsystemet och slåss mot oändligt många fiender för att hitta material för att skapa nya vapen, Warframes och mycket annat.

   

  Både Path of Exile och Warframe är gratis att spela och det kommer mycket innehåll hela tiden till båda spelen. Utvecklingen finansieras av ett ganska väl tilltaget system för micropayments där spelarna kan betala för kosmetika, pets och effekter och i Warframe även för vapen och Warframes.

   

  Har du något spel som du tycker är extra roligt och i så fall varför skulle jag prova det också?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...