Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Destiny 2 blir gratis att spela på PC!

  Jimi Wikman

  Destiny 2 har haft en lysande framgång med sin senaste uppdatering efter en lång tids uppförsbacke. Nu firar man detta tillsammans med Blizzard och ger alla som ännu inte har Destiny 2 att skaffa det helt gratis!

  Bungie och Activision har meddelat att hela Destiny 2 basspelet för PC nu är en gratis present till alla nya spelare på Blizzard Battle.net. Under de första två veckorna i november kommer alla som inte redan äger PC-spelet att ha möjlighet att begära det som en gåva genom sitt Battle.net-konto.

  Destiny 2 kommer att vara gratis att begära och ladda ner från november 2-18, 2018. Nya Battle.net-konton skapade efter 11:00 på PDT den 2 november 2018, måste aktivera Blizzard SMS Protect innan de hävdar sin gratis kopia.

  Om du vill ladda ner Destiny 2 för PC så kan du göra det på Blizzards gåvosida. Om du vill göra mig lite extra glad så kan du ladda ner genom min länk så kan jag hjälpa dig att få lite extra gåvor och självklart spela tillsammans med dig om du så önskar. Bungie har en kampanj för just att referera nya spelare så att både du och jag får lite fina saker i spelet tillsammans.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...