Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Äntligen fick jag Revoker (Destiny 2)!

  Jimi Wikman

  Att spela med prickskyttegevär i ett spel där jag knappt kan träffa insidan av en lada är något som man lugnt kan säga var utmanande. Att spela comp med allt som händer där är rent vansinnigt, men jag gjorde det och nu är Revoker min!

  När nya säsongen började så kändes det inte speciellt lockande att köra med sniper eftersom jag är urusel på det. 50 precision kills och 300 final kills kändes rätt oöverkomligt, men det gick ganska fort när man väl försökte. Då var det bara 3500 poäng comp kvar att försöka ta sig igenom.

  I Destiny 2 så brukar Comp antingen vara att du blir totalt överkörd eller att du är den som kör över. Det är sällan en jämn match av någon märklig anledning. Ju högre poäng du har, desto tuffare motstånd brukar det bli. Med i snitt 60 poäng per vinst så är 3500 poäng ganska många matcher...

  Efter en vecka i dalarna så blev det lite sjukdom här hemma, så jag passade på att sätta mig ner igår och köra igenom comp. Det var en inte helt angenäm upplevelse, men det fanns några höjdpunkter som att två gånger gå upp mot en grupp på fyra personer från samma klan och spöa dem efter noter med ett helt team av randoms.

  Så igår kväll vid 23 tiden så fick jag min sista vinst och kunde åka och plocka ut min nya Revoker. Planen är att använda den när jag kör igenom shattered throne och så här långt känns den ganska bra även i andra sammanhang. Jag behöver träna lite, men så här långt är jag ganska nöjd.

  Nu är det bara pilbågen Hush kvar av de tre pinnacle weapons den här säsongen och där är jag redan klar med 500 precision kills och 1000 bow final kills. Har tagit mig knappt halvvägs genom medaljerna också så med de nya triumphs som ska göras i gambit prime så ska detta nog bli klart om några veckor också.

  Idag skiner solen igen och livet känns rätt bra kan man säga.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...