Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

  6 blogg poster in this category

   Äntligen fick jag Revoker (Destiny 2)!

   Att spela med prickskyttegevär i ett spel där jag knappt kan träffa insidan av en lada är något som man lugnt kan säga var utmanande. Att spela comp med allt som händer där är rent vansinnigt, men jag gjorde det och nu är Revoker min!
   När nya säsongen började så kändes det inte speciellt lockande att köra med sniper eftersom jag är urusel på det. 50 precision kills och 300 final kills kändes rätt oöverkomligt, men det gick ganska fort när man väl försökte. Då var det bara 3500 poäng comp kvar att försöka ta sig igenom.
   I Destiny 2 så brukar Comp antingen vara att du blir totalt överkörd eller att du är den som kör över. Det är sällan en jämn match av någon märklig anledning. Ju högre poäng du har, desto tuffare motstånd brukar det bli. Med i snitt 60 poäng per vinst så är 3500 poäng ganska många matcher...
   Efter en vecka i dalarna så blev det lite sjukdom här hemma, så jag passade på att sätta mig ner igår och köra igenom comp. Det var en inte helt angenäm upplevelse, men det fanns några höjdpunkter som att två gånger gå upp mot en grupp på fyra personer från samma klan och spöa dem efter noter med ett helt team av randoms.
   Så igår kväll vid 23 tiden så fick jag min sista vinst och kunde åka och plocka ut min nya Revoker. Planen är att använda den när jag kör igenom shattered throne och så här långt känns den ganska bra även i andra sammanhang. Jag behöver träna lite, men så här långt är jag ganska nöjd.
   Nu är det bara pilbågen Hush kvar av de tre pinnacle weapons den här säsongen och där är jag redan klar med 500 precision kills och 1000 bow final kills. Har tagit mig knappt halvvägs genom medaljerna också så med de nya triumphs som ska göras i gambit prime så ska detta nog bli klart om några veckor också.
   Idag skiner solen igen och livet känns rätt bra kan man säga.

   The Revelry på Destiny 2 och en ny klan

   Nu när jag har lite semester så passar jag på och spelar lite Destiny 2 igen. I tisdags släpptes ett nytt event som kallas The Revelry. Det är ett ganska enkelt koncept, men med oväntat roliga sidoeffekter som fått vissa att koka av vrede och andra att skratta hejdlöst. Samtidigt så passade jag på att gå med i en ny klan efter att ha spelat solo ganska länge.
   The Revelry i sig är för mig ganska ointressant. Efter att ha gjort några rundor för att låsa upp det nya vapnet så är resten av eventet ganska ointressant för mig. Det vill säga förutom något som kallas Reveler’s Tonic. Det är en ny sak som låter oss prova på hur det vore att saker som granater regenereras blixt snabbt. Kombinerat med Nightfall modifiers på min Titan så är det oändligt med granater!
   Reveler's Tonic fungerar även i Crucible, vilket har fått en del att bli lite sura när de möter ett team som spammar granater. Andra skrattar så de gråter åt kaoset och ser det som den tokighet som det faktiskt är.
   Nu när jag grindat fram Redrix Broadsword, Lunas Howl och The Recluse så har jag börjat kika på The Mountain Top. Tyvärr är jag värdelös med granatkastare, men jag lyckades få en ganska trevlig Militia's Birthright att droppa igår när jag körde Nightfall med granater så det finns kanske lite hopp ändå. Det är den enda jag har kvar förutom Not Forgotten och med tanke på att jag måste ta mig till 5500 Glory för den så är det noll chans om jag inte betalar någon att göra det.
   Kikar också på lite andra saker att jobba på och där har jag skeppet för Black Armory på agendan. Det är en enkel sak att grinda för och jag behöver göra ungefär 40 forges så är jag klar med den. Efter det ska jag väl försöka få till de sista 3 vapnen för att låsa upp Wayfarer titeln också och kanske grinda ut några catalysts.
   Jag har gått med i en klan också efter att ha kört solo ganska länge. Jag har fått en hel del erbjudanden, men valde till slut en lite mindre klan med flera medlemmar från norden. Det blir en lite bättre gemenskap så även om det inte alltid är så lätt att hitta någon online som vill köra just det jag vill köra. Hittills känns det bra så vi får se hur det artar sig i framtiden, men jag är optimistisk.
   Om du vill spela Destiny 2 med mig så säg till bara. Jag spelar inte supermycket, men jag spelar gärna med dig oavsett om du är ny eller veteran.

   Destiny 2 viDoc - vägen framåt med annual pass

   Bungies senaste viDoc presenterar ett smaskigt smörgåsbord med innehåll med början idag egentligen. En hel del trevligt som ligger framför oss ända fram till augusti 2019 där nya Black Armory släpps redan nästa vecka.
    
   Redan idag när jag trillade in så har säsong 5 en uppsjö av nya emotes, sparrows, skepp och skins till alla möjliga saker som jag ser fram emot att låsa upp under säsongen som varar fram tills i februari.
   Av det innehåll som presenteras så ser det ut som att det blir en hel del kul att försöka plocka upp, även om jag inte ens är i närheten av att låsa upp allt som Forsaken kom med än.
   Det känns iallafall bra att Bungie fortsätter på samma uppåtgående trend som med Forsaken med bra innehåll och mycket att spela för. kanske lite för mycket för någon som mig som har begränsat med tid att spela. Man ska dock inte klaga, det gör bara att spelet räcker längre som jag ser det och det är alltid bra.
   © 2018 Bungie, Inc. All rights reserved. 
    

   Destiny 2 - maskingeväret Thunderlord är helt underbar!

   Efter tre veckor med små retsamma "uppdrag" så fick vi då äntligen maskingeväret Thunderlord. Och vilken best det är! Trots att jag är lite trött på Destiny 2 nu så fick jag lite nytändning tack vare Thunderlord.
   Efter att ha kört Destiny 2 sedan lanseringen av Forsaken för att komma upp i Light 600 solo så är jag lite trött på Destiny 2. När man levlar upp så måste man göra allt för att få powerful engrams och det är inte alltid så kul.
   Under de senaste veckorna har det retats en del med superkorta "uppdrag" som idag då ledde fram till ett sista uppdrag för att belönas med det första maskingeväret i Destiny 2: Thunderlord.
   Uppdraget i sig var kort och lite småirriterande att köra solo innan man kommer på hur man ska göra. Belöningen däremot är helt fantastisk, speciellt en vecka som denna med Arc singe!
   Plötsligt så är det en fröjd att använda mitt power weapon och jag får en hel del ammunition att leka med till skillnad från till exempel raketgevär som jag annars mest kör. Nu kan jag smälta bossar och ta ut hela grupper av mobs på ett sätt som är väldigt tillfredsställande.
   Mitt betyg är att Thunderlord är ett mycket, mycket bra vapen och mitt bevis är att när jag körde Crucible idag så fick jag killratio på 12 istället för omkring 1-2 som jag normalt får. I PVE så är det bara mängden ammunition som hindrar mig från att rocka Thunderlord permanent.
   Två tummar upp!
   Har du inte skaffat Thunderlord än så kan du se här hur du gör det. Saknar du någon att spela med, så hojta till! Alla som vill kan skaffa Destiny 2 gratis just nu också, så varför inte prova på om du inte redan har gjort det?
    
    

   Destiny 2 blir gratis att spela på PC!

   Destiny 2 har haft en lysande framgång med sin senaste uppdatering efter en lång tids uppförsbacke. Nu firar man detta tillsammans med Blizzard och ger alla som ännu inte har Destiny 2 att skaffa det helt gratis!
   Om du vill ladda ner Destiny 2 för PC så kan du göra det på Blizzards gåvosida. Om du vill göra mig lite extra glad så kan du ladda ner genom min länk så kan jag hjälpa dig att få lite extra gåvor och självklart spela tillsammans med dig om du så önskar. Bungie har en kampanj för just att referera nya spelare så att både du och jag får lite fina saker i spelet tillsammans.
   Skaffa Destiny 2 gratis och var snäll mot Jimi!

   Nya gratisspel testade: Path of Exile och Warframe

   De senaste veckorna efter att  jag lyckats låsa upp sista tabben i Diablo 3 för säsong 8 så har jag provat lite nya spel. De två spelen som jag kört lite extra är Path of Exile och Warframe och där är det ett spel som jag fastnat lite extra för.
    
   Path of exile kommer upp en hel del i Diablo forumet som ett slags alternativ till Diablo 3. När jag tröttnade lite på D3 nu när jag låst upp sista tabben i S8 så tänkte jag att jag kan väl prova på lite då så jag installerade genom Steam och körde igång. Som spel är Path of Exile ganska roligt, men det som många ev PoE fansen älskar med att det finns oändligt med variationer var det som gjorde att jag hade lite problem med spelet.
    
   Jag fastnade helt enkelt i det komplexa färdighetssystemet och tillbringade alldeles för mycket tid med att försöka hitta kombinationer av skill gems. Dessutom så kändes miljöerna alldeles för mörka och verklighetstrogna, något som jag inte är så förtjust i. Så jag tröttnade efter att ha provat några karaktärer till omkring lvl 15.
    
   Så av en slump så råkade jag hitta på Warframe istället. Konceptet såg skoj ut och de spelvideos som fanns gav ett bra intryck, så jag installerade och provade på. Mycket riktigt så var det mycket underhållande och min son blev helt lyrisk han också. Då spelet inte direkt är barnvänligt så var jag inte säker på att det skulle vara ett ok spel, men när vi stängde av gore så är det ett ganska ok spel faktiskt som man kan spela tillsammans.
    
   Vi spelar nu tillsammans och jag har investerat i deras Prime Vault paket så nu är det full fart med några riktigt roliga Warframes att leka med. Till skillnad från PoE så gillar jag tanken bakom Warframes som är någon skum mix av Crysis, Mass effect och Diablo där det handlar om att resa runt i solsystemet och slåss mot oändligt många fiender för att hitta material för att skapa nya vapen, Warframes och mycket annat.
    
   Både Path of Exile och Warframe är gratis att spela och det kommer mycket innehåll hela tiden till båda spelen. Utvecklingen finansieras av ett ganska väl tilltaget system för micropayments där spelarna kan betala för kosmetika, pets och effekter och i Warframe även för vapen och Warframes.
    
   Har du något spel som du tycker är extra roligt och i så fall varför skulle jag prova det också?
×
×
 • Create New...