Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Extremely Popular

  På väg upp igen - planer för framtiden

  Jimi Wikman

  Det var länge sedan jag skrev på svenska här. Faktum är att det var länge sedan jag skrev alls för jag har varit lite ur gängorna sista tiden. Nu är jag dock på väg upp igen från mitt mörker och livet känns lite ljusare dag för dag. Som alltid när jag mår bra så planeras det för fullt i mitt huvud om alla möjliga saker.

  Den här sidan börjar kännas bra nu. Jag har ju gjort den här resan tidigare, men det har inte gått så bra och jag har bytt tillbaka till Wordpress efter ett tag. Den här gången känns det annorlunda (ta i trä) och jag tycker att det fungerar bättre än någonsin. Iallafall för mig.

  Mina planer för den här sidan är som alltid episka, men jag tar det lugnt och fokuserar mer på mina behov än att försöka bygga för andra. Det är roligt att bygga nya saker, men att skapa en sida som den här är ett maraton, inte ett sprint lopp. Så jag tar det långsamt och provar olika saker för att se vad som fungerar för mig.

  Idag till exempel så ska jag kika lite extra på min sektion för profiler. Jag klurar också på om jag ska leka lite med ett jultema på sidan eftersom det går så fort att bygga nya teman. Som du kanske märkt så lägger jag till saker nästan dagligen, men det sker på olika delar av sidan. Det är något som jag tänker att jag ska fortsätta med för det ger mig energi att kunna lägga till en film eller skriva ett inlägg när jag känner för det.

  Det finns så mycket att leka med så det är till och med svårt att bestämma vad som jag ska fokusera på först!

  Förutom den här sidan så är jag i mål med mitt hälsoår. Jag har gjort en ganska genomgående hälsokoll där jag igår avslutade genomgång av tänder med besök hos tandhygienist. Med bara några månader kvar på 2019 så är jag ganska nöjd med resultatet, så det är dags att gå vidare med planerna för 2020 som blir ett EgoÅr. Mer om det senare 🙂

  Nu ska jag skissa på nya planer och lägga mig och läsa lite tror jag.

  Ha en toppen dag!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...