Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Ombyggnation på gång

  Jimi Wikman

  Så är det då dags igen för en ombyggnation. Min gamla sajt var ok, men kändes lite klaustrofobisk. Temat jag använde var långsamt och hade få utvecklingsmöjligheter så det var dags att göra något nytt.

   

  Mitt nya tema är Publisher från Better Studio och det har många av de funktionerna som jag har tänkt bygga in, men inte hunnit eller orkat med. Temat är betydligt snabbare och jag kan ta bort flera plugins som jag inte längre behöver.

   

  Som alltid när man ändrar saker så är det saker som går sönder. I mitt fall så är det en del saker som baseras på ett plugin till WPBakery som jag använder. Det är en bugg i pluginet så jag har fått stänga av det med resultatet att några sidor som använder funktionerna har gått sönder. Jag ska bygga om dem så fort jag kan självfallet.

   

  Som du kanske redan märkt så har jag börjat sätta ut lite färger och utmärkningar här och där, men just färgerna och fonterna är fortfarande odefinierade och behöver lite extra kärlek.

   

  Jag fokuserar om sidan lite i tre P: Privat, Professionellt och Produktivt. Detta går igen i min bok som också har tre P i titeln. Jag har också fokuserat lite mer på medlemskap och kopplat ihop mitt forum med kommentarsfunktionerna och lagt till ett poäng system.

   

  Med den uppdelningen så öppnar jag upp för en hel del nya spännande saker som tidigare var lite låst. Exempelvis kommer det tester av olika slag och jag ska lägga in en eventkalender för olika event har jag tänkt. Jag kikar även på olika typer av artiklar där jag kommer att börja definiera upp olika roller i de olika delarna av mitt professionella liv.

   

  Så, jag ber om ursäkt för röran just nu, men det ska bli bra i slutändan, jag lovar!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...