Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Långsamt framåt på alla fronter

  Jimi Wikman

  Veckan som varit har bjudit på en liten berg och dalbana kan man säga. Läkarbesök och röntgen har mixats med nya kontakter och ett inspirerande kaos på jobbet. Som grädde på moset är jag nu med gymkort också.

  Veckan började med ett besök hos läkare. Dels för att kolla varför jag har lite problem med knäna och dels för att börja en utredning om SHR. Åkte och tog en röntgen på mitt högra knä och bokade in en tid för SHR i slutet på månaden.

  Nästa steg i min hälsoresa blev att skaffa ett gymkort på SATS som jag hämtade upp i torsdags. Det blir en nystart nästa vecka och extra kul att det är flera på jobbet som verkar vara på hugget. Gymmet ligger knappt 50 meter från jobbet också så det kommer att bli riktigt bra tror jag. Ambitionen är att börja med 3 dagar i veckan och sedan får vi bygga på från det.

  På måndag ska jag beställa en hälsokontroll med extra provtagning. Förutom den vanliga undersökning så kommer prover att tas för Apolipoproteiner A & B (blodfetter), kalcium, järn, kreatinin, albumin, ASAT, ALAT, GT (njur-och leverprover), CRP (infektionsmarkör) och TSH (sköldkörtelprov). Kvar på min lista efter det blir ett besök hos tandläkaren, sedan får vi se vad som behövs framåt.

  I veckan fick jag knyta lite kontakter relaterat till min roll som Gruppledare för Atlassian Stockholm. Ett par herrar från Tyskland kom på besök och vi hade ett trevligt möte. Matti är Gruppledare i Helsingfors och tillsammans med Andreas så hade de många spännande förslag på samarbeten i Atlassian gruppen.

  Från Praqma träffade jag Johan och en av hans kollegor som berättade om deras verksamhet och hur de kan bidra till gruppens framgång. Det kommer att bli en spännande vår med andra ord och i helgen ska jag boka in de första eventen.

  På jobbet är det extra spännande tider just nu. Många initiativ flyger runt och ibland är det saker som verkar tokiga och man hör lite lös information som låter katastrofala. Sedan tar man ett möte och får hela bilden och vips så är det hur logiskt och bra som helst. Inget nytt på stora företag, men just nu verkar det vara extra mycket sånt som gror. Mycket spännande och lärorikt.

  Själv sitter jag på ett projekt som projektledare nu och väntar på beslut på ett annat projekt. Jag driver också ett antal initiativ inom min grupp för samarbeten och processer. Samtidigt verkar alla på jobbet vara i en kreativ fas så jag kör workshops och bidrar i olika metod och processforum hela dagarna. Det är tidvis lite krävande, men ack så roligt.

  Så 2019 har börjat med en rivstart och planen framåt är kristallklar för mig. Jag har ett uppdrag som sträcker sig hela året, hälsoresan är utpekad både privat och med familjen och det finns en plan för Atlassian gruppen som ska exekveras. Det rör sig framåt långsamt, men stadigt och jag har ingen brådska att det ska gå fortare heller.

  Jag befinner mig på en bra plats i livet just nu.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...