Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Långsamt framåt, men alltid framåt med min bok

  Jimi Wikman

  Senaste tiden så har mycket av min energi och tid gått åt till att lägga ner mitt företag och skära ner på aktiviteter. Trots detta så har inte min bok hamnat i limbo, tvärt om. Mina senaste tre uppdrag har gett mig mängder av nya insikter och stöd för att min process fungerar. Jag skriver lite här och där, vilket betyder att det går framåt.

   

  Det är något magiskt när företag efter företag som jag jobbar med har samma "pains" och att samma saker kommer upp hela tiden. Pains som jag identifierat och har med i min bok tillsammans med lösningar som är testade och fungerar.

   

  Idag kikade jag i mina anteckningar och hur långt jag kommit i Scrivener för det har känts som det knappt har hänt något senaste tiden. Det är fortfarande mycket som saknas, men när jag läser det som jag skrivit så känns det väldigt bra.

   

  Knappt 50.000 tecken så omkring 35 sidor text bara än, så det är långt kvar. Jag har gott om anteckningar som ska renskrivas med allt från hur Confluence ska struktureras till skillnaderna mellan projektbaserad utveckling och produktbaserad utveckling. En del specifika saker som hur man säkerställer teknisk stabilitet i Jira, Git strategier utifrån GitFlow och GitHubFlow och hur design kan jobba med brancher med hjälp av Abstract.

   

  En del skisser för illustrationerna ligger lite här och där och måste samlas ihop också. Det blir en hel del av det för jag anser att det visuella är väldigt viktigt, speciellt för personer som jag som behöver just den visuella representationen för att förstå helheten.

   

  Så, det går lite långsammare än planerat, men det går onekligen framåt.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...