Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Ibland ska man bara vara tyst!

  Jimi Wikman

  I mitt förra inlägg så skrev jag om att det var lite lite att göra på jobbet och att det var jobbigt att inte komma igång på gymmet. Med tanke på det som hände direkt efter det inlägget så verkar universum lyssnat och bestämt sig för att täppa till munnen på mig.

   

  De senaste veckorna har varit...hektiska kan vi väl säga. Jag gick ganska snabbt från att inte ha något att göra till att ha flera stora uppdrag. Varje dag så blev det nya saker och ett tag blev det lite rörigt för mig att riktigt veta vilka projekt som var aktuella och vilka som inte var det. Till slut blev det dock klart att det är tre projekt som är på tapeten just nu och jag är superladdad för alla tre ligger på olika kompetensområden!

   

  Så den närmaste tiden så kommer jag att jobba med övergripande testarbete, kravanalys, lite metodarbete, jobba mot en design byrå som design och plattforms rådigivare, utveckla både wireframes och prototyper, ta fram grafisk design, jobba med interaktionsdesign och under nästa år implementera GUI utveckling. Där kan vi snacka om kovändning från föregående inlägg!

   

  Utöver det så ska jag även gästspela på ConversionJam i vår företagsmonter där jag tillsammans med mina kollegor ska diskutera konverteringsoptimering med gästerna. Vi är samarbetspartners med Conversionista i år så det blir första gången jag inte bara sitter i publiken. Lite kul är det att det också blir första gången som begreppet Neuromarketing används och jag ser det som 2015 års stora buzzword inom konverteringsbranschen.

   

  Så, så kan det gå när man jobbar som konsult och har många strängar på sin lyra. Ibland händer det inte så mycket och ibland så får man rulla upp ärmarna och köra övertid. En sak är då säkert...man har har (nästan) aldrig tråkigt!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...