Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Gyllene Hästen 2011 - ett riktigt trevligt arrangemang

  Jimi Wikman

  [extract]I torsdags förra veckan så var det 20 års jubileum för Gyllene Hästen, en tävling i marknadsföring som anordnas av Marknadsförening i Dalarna (@midse) och jag var på plats.[/extract]

   

  Skärmklipp 2020-01-03 13.33.44.png

  Jag skrev en rejält lång bloggpost häromdagen, men lyckades med konststycket att klicka på tillbaka knappen på musen och radera allt. Jag längtar med andra ord ganska mycket tills 3.2 kommer ut där den fina funktionen autospara finns med...

   

  Gyllene Hästen var ett trevligt arrangemang och jag tyckte det var riktigt lyckat. Som besökare för första gången känner jag att jag var underklädd, men jag hade valt att inte ta på mig skjorta och slips på grund av att min nacke var lite känslig den kvällen (min nacka har den olägenheten att börja blöda ibland när jag har skjorta). Nästa år blir det förhoppningsvis lite mer stil på gubben!

   

  Ett gäng från klassen närvarade eftersom dom tävlade i Gyllene Fölet, en tävling jag gärna hade varit med i, men som jag fick hoppa över på grund av tidsbrist. Kim och Mia från min klass knep hem första priset i Gyllene fölet, vilket var riktigt skoj! Dan (@yearzeroswe) och Rickard (@yearzeroswe2) från Yearzero eskorterade till evenemanget och vi kan väl säga att namnet Yearzero förde viss tyngd med sig under kvällen, vilket var extra kul också!

   

  Under kvällen träffade jag fler personer som jag kände än vad jag hade trott och fick göra lite nya kontakter, även om ljudnivån ofta gjorde verbal kommunikation lite svårt. Maten var förträfflig och presentationerna proffsiga. Överlag en väldigt bra tillställning, men jag har några saker som jag tänkte att jag skulle föra vidare till MiD utifall mina synpunkter kan vara av intresse.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...