Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Full fart på alla fronter

  Jimi Wikman

  Det är full fart på alla fronter just nu. Jag har fullt upp på jobbet och trivs fantastiskt bra. Jag har blivit accepterad som gruppledare för Atlassian Stockholm där första eventet är om några veckor bara. Jag planerar mina certifieringar för Jira och Confluence och i ett svagt ögonblick registrerade jag en ny domän för Atlassian så jag ska sätta upp ett litet community där tänkte jag.

   

  På jobbet så är varje dag en ny lärdom  och jag träffar hela tiden nya fantastiska människor. Lite gamla bekantskaper springer där också så det är en fantastisk tid just nu. Stor komplexitet, tungt och bitvis lite trögt, men alltid med driv och passion. jag älskar det!

   

  Gruppledare för Atlassians Stockholmsgrupp är ett stort ansvar och det känns bra att ha ytterligare en gruppledare så vi kan dela på ansvaret. Första mötet för mig blir 5:e April så det ska bli spännande att se hur det fungerar så vi kan göra Stockholmsgruppen till världens bästa och mest aktiva grupp.

   

  Det är dags att certifiera sig också så det blir lite ordning bland kunskapsloggorna. Det är ACP-100 och ACP-200 som jag ska ta och jag kikar just nu på de förberedande kurserna så blir det att boka in en tid att åka och göra själva certifieringen senare i vår.  Funderar på om ACP-500 kan bli intressant längre fram också eftersom det är så många som ber om hjälp med just uppgraderingar och konfigurering.

   

  I ett svagt ögonblick så registrerade jag en domän eftersom jag hade en forumlicens som låg och skräpade. Atlassians community är trevligt, men det är lite spretigt ibland för oss gamlingar som föredrar mer strukturerad uppsättning. Tänker att det kan bli ett kul sidoprojekt som inte behöver så mycket uppmärksamhet som också kan ge lie synergier med Stockholmsgruppen. Vi får se vart det bär med den ambitionen.

   

  Jag har också någon slags fundering på att skapa lite material här på sajten som eventuellt kan forma en kurs eller guide till hur man jobbar i Jira och Confluence. Ingenting avancerat utan mer en start guide med lite bra tips som kan hjälpa de som ska börja använda Jira och vill ha en liten snabbgenomgång som är mer praktisk. Kommer att börja med lite inlägg i bloggen och om det blir bra så lägger jag ihop det till en kurs eller liknande.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  Det bidde inga certifieringar i år. Tiden flög iväg och jag har fått så mycket mer än så när det gäller Atlassians produkter!

  Link to comment
  Share on other sites  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...