Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Flera projekt i höstmörkret

  Jimi Wikman

  Så är hösten på ingående och sommaren lider mot sitt slut. Som förra året innebär det mer jobb för mig med flera projekt som ska knytas ihop och levereras.

   

  Efter sommaren brukar det bli ett litet uppsving på design fronten för mig och i år är inget undantag. Efter lanseringen av clientexecdesigns.com för ett par veckor sen har det ramlat in förfrågningar från både dom vanliga kanalerna, men också en del nya marknader har visat sig bära frukt.  Det lönar sig att visa framfötterna.

   

  Ett nytt projekt är på gång i samarbete med DeserveIT.se igen och den här gången är det Formsakweb.com som får ett ansiktslyft. Ett ganska litet projekt för mig, men ett kul och annorlunda projekt.

   

  Gudinnans Oas är ett annat projekt där jag fått i uppgift att ge ett nytt ansikte åt Borlänges stolthet. Gudinnans Oas är en hemsida för hälsa med fokus på hårmineralanalys och så spännade saker som laser och terapi med infrarött ljus.

   

  Tolfesbo.se är återigen på framfart och jag väntar bara på innehåll och bilder innan vi gör klart Faluns mest kreativa design studio och släpper lös dess fantastiska produkter ut i etern.

   

  Swecat.se är också tillbaka för lite nya godsaker för deras kattshop som ligger lite framåt i tiden vilket känns roligt.  Förhoppningsvis blir resultatet så bra som jag ser framför mig, men det kommer att bli en tuff utmaning!

   

  Annars ser hösten ut att bli full fart med inskolning för Benjamin den 12:e september och sen åter till nattjobbet på First Hotel Grand i slutet på september. Vi får se hur min kropp reagerar på den omställningen igen och hur tillvaron blir med Benjamin på dagis.

   

  "Life as usual" här på Mortfiles med andra ord...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...