Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Ett nytt år och nya möjligheter till att bli bättre

  Jimi Wikman

  Varje år vid den här tiden så går ett kollektivt lämmeltåg man ur huse för att börja träna, sluta röka, bli en bättre förälder och så vidare. Ett nytt år ger en ny möjlighet att bli en bättre människa och att göra världen lite bättre, men kanske försöker vi lite för mycket? Hä

   

  [embed]

  [/embed]

   

  Kanske är det inte just nyår som är det viktiga utan att vi har en önskan och en ambition om att bli bättre? Tusen och åter tusen ögonblick där vi kan välja att förändra oss själva och världen runt omkring oss? Så låt ditt nyårslöfte bli startskottet för en varaktig förändring och inte ett enda tillfälle där då går all-in och antingen misslyckas fatalt eller gör en fantastisk förändring.

   

  Själv så påbörjar jag en vit månad med början imorgon. I mitt fall betyder det en månad utan internet eller datorer då jag redan är nykterist. Istället för dator så är det anteckningsbok som gäller och istället för film är det böcker som gäller.  Telefon och dator stängs båda av när jag kliver innanför dörren hemma och det blir endast tillåtet med internet och datorer på jobbet.

   

  Vi ska se hur det fungerar, men jag tänker att det blir en bra övning för att testa hur beroende jag är av internet egentligen. Jag misstänker att det är en hel del, så vi kan lika gärna få det bekräftat och testa hur illa det är.

   

  Jag har flera andra saker som jag vill förändra också under 2017, men det får komma i framtida bloggposter.

   

  Ha ett underbart 2017 så hörs vi om en månad igen!

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...