Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  En tuff vecka lider mot sitt slut

  Jimi Wikman

  En ganska känslomässigt tuff vecka börjar lida mot sitt slut och jag känner mig ganska nöjd med hur den har utvecklat sig. Det har varit en del saker som inte varit särskilt kul att ta tag i, men som behövde göras och en del saker som jag fått vända och vrida lite på för att kunna se saken från flera håll.

   

  Det finns saker här i livet som inte alltid är så roliga att få höra eller utsättas för och den här veckan har haft en del sådana inslag som jag ska erkänna att jag först kände stort motstånd mot att ta tag i. Det hade helt klart varit betydligt enklare att bara blunda och gå in i försvarsställning, dvs bli lite bitter och motsträvig och skylla på alla andra, men i längden så brukar det komma tillbaka och bita en där bak.

   

  Istället beslöt jag mig för att köra plåster-varianten och bara ta tag i sakerna och ta smärtan direkt, något som alltid blir bättre i längden även om det inte är särskilt bekvämt eller trevligt precis när man gör det. Resultatet blev som förväntat att det obekväma visade sig inte alls vara så obekvämt som jag trodde och det blev något riktigt bra av det som resultat.

   

  Det är fortfarande lite ovant att ha lite vassa armbågar och ta för sig lite mer för det ligger inte riktigt i min natur, men det kommer väl så småningom eller så kan det helt enkelt vara så att det kan löna sig i längden att vara snäll. Vi får se hur saker och ting utvecklar sig i framtiden....

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...