Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  En spännande höst att se fram emot

  Jimi Wikman

  Hösten är här med besked och det ser ut att bli en spännande höst utan tvekan. Nya utmaningar bör komma redan nästa vecka, en resa utomlands nästa helg och två nya spelrelaterade releaser om några veckor.

  Min tid på Electrolux som projektledare är över på tisdag och sedan får vi se vilka nya utmaningar som kan komma efter det. Kanske något nytt på Electrolux, eller så blir det något helt annat. Framtiden får utvisa vart jag kommer att hamna härnäst.


  På fredag nästa vecka bär det av till Monte Negro med hela Claremont för en helgkonferens. Lite sol och bad kanske och en dags bergsklättring förutom diskussioner och information om interna saker ligger på agendan.


  I Warframe, spelet som jag aldrig verkan kunna få nog av, så kommer en jätteuppdatering nästa vecka. Det är Plains of Eidolon som släpps och förväntan är skyhög då det är första gången Warframe blir open world.


  Om några veckor kommer även Destiny 2 att släppas till PC. Jag har ingen aning vad jag kan förvänta mig, men jag gillade demon och det ska bli kul med någonting nytt att spela ett tag.


  Som du kanske märkt så har jag hittat tillbaka till skrivandet igen här på bloggen, men det är inte det enda skrivandet som pågår just nu. Min bok om arbetsprocesser har fått en hel del innehåll också och jag njuter av att kunna få ner alla tankar som jag bär på.


  Även själva hemsidan har fått lite nytt innehåll efter lite feedback och jag testar mig fram ordentligt just nu för att hitta ”min” känsla här. Det är en av anledningarna till att det är lite stökigt här just nu.


  Så en spännande höst ser ut att landa redan nästa vecka, så nu laddar jag batterierna med en liten tv stund med min nya favoritserie ”The Orville”. Det är en underbar Star Trek satir som faktiskt är riktigt underhållande!


  Hur ser din höst ut och vad ser du fram emot i höst?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...