Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  En dålig start på en bra vecka

  Jimi Wikman

  Förra veckan var en riktig skitvecka och det blödde över på den här veckan lite på måndagen. Lite upp och ner på sista tiden och fullt kaos som förväntat med nedstängningen av mitt webbhotell. Efter det så artade sig veckan riktigt bra faktiskt och jag ser fram emot att avsluta den på ett riktigt bra sätt i helgen.

   

  Förra veckan var jag låg och lite deppig. Kroknade in ordentligt i mitten på veckan med en man-cold som störtade ner mig rejält i ett mörkt hål. Det känns alltid dåligt att börja ett nytt uppdrag med att bli sjuk för det känns som jag sviker uppdragsgivaren på något sätt.

   

  På måndagen tog jag mig till doktorn med värkande lungor. Då jag tidigare haft kall lunginflammation och då jag känt mig hängig ganska länge så tyckte jag det var lika bra att kolla så jag inte hade skräp i lungorna.  Efter en liten väntetid på morgonen som förväntat så fick jag en tidig tid och tog bussen ner till doktorn här i byn.

   

  En kort undersökning och litet stick i fingret gav inga definitiva besked. Någonting lät lite konstigt i toppen på lungorna och jag hade en pytteliten höjning på sänkan. För säkerhets skull skickades jag ändå till röntgen i Täby. En kort tripp på Rolsagsbanan senare letade jag upp röntgen vilket låg väldigt bra till även om Google maps lurade mig lite.

   

  10 minuters väntetid (!) senare var det klart och jag kunde ta bussen hem igen. Förmodligen det snabbaste och smidigaste läkarbesöket någonsin. Efter lunch så ringde doktorn upp och meddelade att lungorna såg bra ut, så då var att gott och väl igen även om jag fortfarande har ont i lungorna och hostar lite av och till.

   

  Efter att ha jobbat hemma på måndagen så var det rakt in i hetluften på jobbet. Möten på möten med fantastiska människor och en spontan utbildning som jag fick i knät satte onekligen lite extra krydda på tillvaron. Nu när jag börjar komma in i verksamheten och hur verktyget används så börjar jag också kunna göra skillnad. På riktigt.

   

  Onsdagen bjöd på en lång promenad med Claremont's VD Pelle och jösses vilken fantastisk promenad det var. Pelle har så fantastiskt mycket att berätta och han är så lätt att prata med så vi nästan glömde bort att vi skulle ha en intervju också. Mycket trevligt och det gav en välbehövlig energikick mitt i veckan.

   

  Jag avslutade veckan med teamet i Alvik som tydligen saknade mig lite. Det var skönt att få vara med på standup igen efter så lång tid även om jag kände mig lite usel för att jag inte hunnit med att hålla mina uppgifter uppdaterade. Teamet består av sådana underbara människor som det är så lätt att jobba med, så det är skönt att få avsluta veckan med dem.

   

  Jag avslutade också mitt webbhotell som varit lite på sidan av ganska länge. Jag annonserade det redan i Oktober och sedan flera gånger i perioden fram till den här veckan. Så klart hade flera personer missat det eller glömt bort att det skulle ske, så jag fick en del mail i veckan med panikslagna kunder.

   

  Självklart kastar jag inte ut någon innan de är tryggt hemma hos ett annat webbhotell. I helgen blir det således en hel del pyssel med att flytta de kunder som behöver lite hjälp med det och se till att alla är omhändertagna ordentligt.

   

  Idag ska jag slappa och ta det lugnt. Det blir kanske en promenad på eftermiddagen och så tänkte jag kika på nya serien Altered Carbon med Joel Kinnaman på Netflix. Kanske blir det några matcher Crucible på Destiny 2 även om jag avskyr det. Vill ju ha Iron Banner sakerna så jag får bita ihop och gilla läget.

   

  Hur var din vecka?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...