Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Det gick ju inte så bra Dustin...

  Jimi Wikman

  När jag beställde två datorer från Dustin, en speldator och ny macbook så gick det lite snett och postombudet måste fått total hjärnblödning eller haft en riktigt dålig dag....

   

  Det var i slutet av April jag beställde en rejäl laddning från Dustin med en ny speldator, skärm, tangentbord och mus med en ny Macbook pro som grädde på moset. Normalt så är Dustin ruskigt snabba och när jag sedan låg sjuk hemma så tänkte jag att jag nog skulle kunna använda min nya macbook för att se lite på film iallafall.

   

  Inget paket dök up på hela veckan och veckan efter blev jag lite orolig så jag kollade spårningen på de kollin som skickats ut. Lite märkligt så stod det att paketen signerats och att leveranserna var avslutade! Lite orolig att någon annan tagit emot paketen eller att chauffören bara dumpat av paketen utanför dörren så de blivit stulna så ringde jag Dustin för att få klarhet i vad som hänt.

   

  En hjälpsam kundtjänstmedarbetare förklarade besvärat att tydligen så hade postens ombud inte fått tag på mig och istället för att leverera paketen till ett ombud som är normalt så returnerade hen helt sonika mina paket till Dustin. Nu är det så att jag var hemma den dagen posten hävdade att ett besök skulle skett och jag hade såväl porttelefon som mobil påslagna. Ingen ringde på och ingenting indikerade att ett besök hade skett.

   

  Så, det var inte mycket att säga om det så jag gjorde om beställningen med Dustins hjälp och allt verkade som det skulle ordna upp sig... men då kom första brevet. "Hej din beställning är försenad" lät rubriken som kom 3 dagar efter att jag la den nya beställningen och flera av de sakerna jag hade beställt hade en längre leveranstid. Min Macbook hade 2 veckor längre leveranstid till och med och jag tyckte det var lite tråkigt så klart, men jag vet ju hur det fungerar så det var bara att vänta.

   

  7  dagar senare så kom ytterligare ett mail och då ville Dustin skjuta fram leveransen ytterligare en vecka så den skulle komma i början av Juli, dvs  över en månad senare än beräknat. Det kändes inte ok, så jag ringde upp och avbeställde min Macbook så resten av beställningen kunde komma fram iallafall. Sedan mailade jag Digital Inn och kunde gå ner och hämta upp en ny Macbook pro inom ett par timmar.

   

  Bara några dagar senare kom min leverans från Dustin med min speldator som jag glatt kunde hämta upp på ICA, där de borde hamnat flera veckor innan om inte en chaufför från posten skickat tillbaka mina paket av någon oförklarlig anledning.

   

  Det är inte första gången som Posten bråkar med mina leveranser, eller Schenker för den delen som blåljög vid flera tillfällen och hävdade att de försökt leverera trots att jag hade kontorsfönstret bredvid ingången så jag borde sett en stor lastbil som blockerade den.

   

  I det här fallet så gjorde Dustin så gott de kunde och jag vet att det är många e-handlare som hamnar i kläm mellan kunderna och distributionspartners. Hade jag inte vetat hur det fungerar med E-handel så hade jag nog blivit fly förbannad på Dustin. Istället så får jag ändå säga att Dustins kundtjänst skötte allt väldigt bra och även om det blev lite oturligt med förlängd leveranstid så är jag ändå nöjd med Dustins tjänster och produkter.

   

  Posten däremot...ni ligger lite pyrt till ;)

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...