Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Dags att komma ut...

  Jimi Wikman

  komma ut

   

  Det börjar närma sig nu för den första riktiga semestern på nästan 10 år och det ska bli så fantastiskt skönt! Projekten som jag jobbat med ebbar sakta ut och de långa timmarna byts ut mot solljus och familjetid.

   

  I över ett år har jag suttit med ett projekt nu i olika omgångar och olika roller och jag har ett tag kvar innan det projektet kan läggas på hyllan, men det känns som att projektet går in i en lite enklare och lättare del nu. Andra projekt är avklarade och jag har bara hunnit med 4 andra projekt i år, vilket känns lite ovanligt.

   

  Det som har varit jobbigast i år är att jag har varit tvungen att säga nej till projekt för att jag inte hunnit med. Detta trots att jag gjort en hel del övertid för att hinna med de projekt som jag haft då jag gått in på helger och röda dagar samt jobbat både 12,13 och 14 timmars dagar. Trots det så har jag alltså ändå fått tacka nej till projekt.

   

  Efter den senaste tidens urladdning då jag jobbat extra många timmar övertid så känns det skönt att få slappna av med vanliga 8 timmars dagar igen och faktiskt komma hem i god tid då solen fortfarande skiner. Just den här helgen känns extra skönt att ta det lugnt då jag knappt hann med förra helgen då jag jobbade hela lördagen och var i stan och shoppade med junior inför fruns födelsedag på söndagen.

   

  Det känns som att det faktiskt börjar bli dags att damma av kameran och ta sig ut på en fotopromenad så jag kan dela med mig av vårt nya, underbara hem. Kort sagt...det är dags att komma ut och njuta av den ankommande sommaren!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...