Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  #Blogg100 - Ett marathon av inlägg under 100 dagar!

  Jimi Wikman

  Då är det dags att sätta lite fart på bloggandet igen då och vad passar bättre än att göra gemensam sak med andra bloggare och köra 100 dagar med minst ett inlägg på bloggen varje dag?! Det låter kanske lite knasigt, men jag är inte direkt känd för att alltid göra det normala utan vill gärna testa mina gränser. Så häng med så kör vi!

   

  Jag har kikat på #blogg100 de senaste 2 åren som det har gått och alltid tänkt att i år ska jag vara med. Alltid har det varit någonting som ställt till det så jag har alltid missat att vara med, men inte i år. I år kör vi full fräs med lite kortare och några längre inlägg. Det blir lite nyheter, lite personliga reflektioner och en hel del relaterat till webbutveckling, test, arbetsmetodik och så klart en redig laddning om E-handel.

   

  Är det något som du vill veta mer om eller som du vill att jag skriver om, så skriv en kommentar eller hör av dig till mig på sociala medier eller via mail. Jag har en hel del kunskap och erfarenhet, men det är inte alltid så lätt att veta vad just du vill läsa mer om. Skriv och lägg in en förfrågan så ska vi se om jag kan ta upp ditt ämne de närmaste hundra dagarna!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...