Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Att inte ha ett kontor hemma och kasta ut stationära datorn

  Jimi Wikman

  Ett av de stora förändringar med att flytta är att vi nu har ett rum mindre, vilket då självklart betyder att mitt kontor inte längre finns. Att inte ha ett kontor blir dessutom ännu märkligare när jag dessutom bestämt mig för att kasta ut mina stationära datorer!

   

  Att inte ha ett kontor hemma känns...märkligt. Jag har haft ett kontor hemma i många år och att inte ha ett område dedikerat till arbetsyta är lite annorlunda, men på ett bra sätt. Idag känns det som att jag inte har ett behov av en stor arbetsyta då jag inte längre jobbar kreativt hemifrån på samma sätt och jag har en laptop som mycket väl klarar av att köra hela Adobesviten samtidigt utan att klaga vilket gör att jag kan jobba lite var som helst.

   

  Om någon vecka så kommer den Mac Mini som jag beställt och den kommer då att placeras i vardagsrummet tillsammans med TVn. Det betyder också slutet på stationära datorer här hemma som idag står och samlar damm i sovrummet. Enda anledningen egentligen till att jag köpte en Mac Mini är för att kunna ha juniors filmer där som går genom iTunes och Apple TV och så att det finns möjlighet att surfa på TVn om det skulle behövas.

   

  Vi får se om jag gör något mer med Mac Minin också, som att sätta upp den som server för hemmanätverk, men det ligger långt ner på priolistan just nu iallafall. Första ska Mac Minin installeras och de stationära datorerna ska säljas och sen får vi se hur saker och ting utvecklar sig.

   

  Det kanske märkligaste med att inte ha ett kontor att sitta i är att det känns som att jag är mer produktiv och får mer saker gjort på ett fokuserat sätt. Kanske är det bara tillfälligt, men jag hoppas att den känslan håller i sig även i framtiden.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...