Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Framgång och vägen till drömmarna - Emil Nord

  Jimi Wikman

  Få saker med julen är något jag gillar särskilt mycket, men tanken med julen att visa andra uppskattning och glädjas över andras glädje och framgångar det är något jag verkligen gillar, oavsett om det är vid jul eller inte.

   

  Därför är det med stor glädje som jag följer de vänner jag har som verkligen ger allt för att uppfylla sina drömmar och se hur de lyser av glädje när de lyckas. En av dessa är Emil Nord som jag delade lägenhet med under studentåren för länge sedan. Han har en dröm och passion inom filmens värld och under 2015 tog han världen med storm i flera reklamfilmer och spelfilmer.

   

  "
  Att hitta fram till en dröm, oavsett ålder är en gåva. Att sedan vara på rätt plats på rätt tillfälle, det kan man tyvärr inte planera. Men jag hoppas och tror att det kan gå för alla, om man bara försöker. Man kan ju inte få nej, om man inte ens frågar.
  " - Emil Nord

  Det är en fröjd att se Emil fortsätta att växa som skådespelare och att dag för dag kämpa för sina drömmar med sådan framgång. 2015 var ett underbart år för Emils drömmar och jag önskar Emil ett ännu bättre 2016 med mina varmaste lyckönskningar. Må dina drömmar alltid lysa klart Emil!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...