Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Telia Play+ så uselt så jag gråter blod

  Jimi Wikman

  Återkomsten till Telia har varit allt annat än en behaglig upplevelse med alla möjliga problem som router som återställer sig själv, fakturor som hamnar fel och uppgifter som mystiskt försvinner, men på något sätt så känns Telia Play+ som den del som jag har svårast att acceptera.

   

  Att mina uppgifter och fakturor hamnar fel kan lätt skyllas på att Telia tydligen bytte faktureringssystem precis samtidigt som jag tog över förre hyresägarens abonnemang och min router som märkligt nog själv utförde en systemåterställning när den kände för det kan mycket väl bero på trasig utrustning.

   

  Att en tjänst som Telia Play+ fungerar så ofattbart uselt är däremot helt oacceptabelt. Jag skaffade Telia Play+ för jag tänkte att jag skulle kunna se på lite serier på pendeltåget, men det visade sig vara helt omöjligt. Tjänsten hackar, stannar och kör snabbspolning lite som den vill och efter ett antal minuter så hoppar den tillbaka till början av filmen eller serien, men ljudet fortsätter som vanligt.

   

  Visst, se på streamad film över mobilen kanske inte alltid ska vara optimalt, men att jag inte ens kan se 5 minuter tian att vilja gråta blod är inte ok i min värld, speciellt som jag kan se på Netflix helt utan problem. På Wifi, med 100/100 uppkoppling då SKA det fungera, men inte ens på datorn hemma fungerar det som det ska. Streamingen fryser, sen snabbspolar den ikapp och kvaliten åker jojo från näst intill HD kvalitet till grynig VHS som legat i solen ett par månader.

   

  Nej, Telia Play+ fungerar verkligen inte som det ska idag och det är tur att jag inte behöver betala för den så kallade "tjänsten". Förhoppningsvis är det ett övergående problem som Telia kan jobba bort med tiden och när de ändå håller på så kan de kanske ge mig möjligheten att själv välja sortering för det är rätt värdelöst att ha senast inkommet som standard när serierna kommer in i blandad ordning…

   

  …sen ska vi inte prata om hur Telias hemsida är upplagd och varför det tar 20 minuter bara för att fundera ut hur jag ska beställa en tjänst och sedan ytterligare en timme innan jag måste tvinga ut ett login/lösenord på någon märklig bakväg som jag hittar av misstag.

   

  Skärpning Telia, det här duger inte!!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...