Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Netflix står som segrare och hur du kan se Netflix med större utbud

  Jimi Wikman

   

   

  Netflix är för mig 2013 års segrare när det gäller tv on demand tjänster i Sverige. Inte nog med att Netflix är billigast, de har också det i särklass bästa utbudet för barn och ett helt ok utbud för oss vuxna också. Vill man vara lite "ful" så går det dessutom att utöka sitt utbud rejält genom att ange ett amerikanskt IP så Netflix ger sitt fulla utbud.

   

  Att Netflix är årets bästa TV tjänst är för mig en självklarhet, men då är jag inte intresserad av svensk tv eller reality tv. Utbud för barnfilm och hyfsade TV och spelfilmer räcker bra för mig. Är det dramaserier och liknande som faller dig på läppen är HBO Nordic en bättre tjänst förmodligen, men har du barn så finns det ingenting värt att nämna på HBO Nordic.

   

  Jag var lite orolig att utbudet skulle kännas fattigt efter ett tag på Netflix, precis som på gamla betalkanaler som Filmnet där man sett allt på ett par månader och uppdateringstakten var långsammare än en snigel. Lyckligtvis stämmer inte det alls utan det kommer hela tiden nya saker att titta på, även för junior som konsumerar rätt bra med TV periodvis. För mig som kör via Apple TV så har Netflix helt ersatt traditionell TV så till den milda grad att det tog tre månader innan junior upptäckte att jag avbeställt alla barnkanalerna!

   

  Vill man så kan man vara lite ful så går det att ange ett amerikanskt IP för att se på Netflix fulla utbud, något som jag provade nu i veckan bara för att se om det fungerar. Jag testade med ett plugin till Chrome som heter hola better internet och fick ganska omgående tillgång till Netflix amerikanska utbud. Det krånglade lite med Apple TV efteråt, troligen för att det låg kvar någonting från mitt test så att det blev konflikt över vilket språk som skulle gälla. En snabb omstart fixade dock biffen och allt är åter till det normala igen.

   

  Jag kan bara säga att om du inte har testat Netflix än så gör det. Första månaden är gratis och därefter ligger prislappen på 79:- / månad vilket är mycket prisvärt om du har barn. Jag kan även rekommendera att köra genom Apple TV om du inte har det för en enkel och smidig uppsättning.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...