Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  MasterChef Australia och en attityd av respekt

  Jimi Wikman

  Jag brukar inte titta mycket på TV, men förra veckan började jag och min fru titta på ett matprogram. Programmet heter Master Chef Australia och trots att jag normalt inte gillar tvserier med tävlingar och matlagning så fastnade jag framför den här fantastiska serien.

   

  Tävlingar på tv och framför allt matlagningstävlingar är något som jag ogillar. Inte för att matlagningen inte är fantastisk utan för att jag ogillar attityden av att vinna till varje pris och den ovänliga kritiken som jag upplever som förnedrande.

   

  Det som utmärker MasterChef Australia är att stämningen är så bra. Trots att det är en tävling så uppmuntrar de tävlande varandra och programledarna lyfter de tävlande till och med när de ger kritik. Efter kritiken så kommer alltid någonting positivt och hela serien ger en positiv och varm känsla.

   

  Om du inte har kikat på Master Chef Australia, så ge det en chans. Det är ett riktigt trevligt program som verkligen lyckats skapa en serie där alla deltagare får chansen att bli upplyfta och sedda, speciellt när de misslyckas. Hela serien utstrålar respekt och omtanke och jag gillar det väldigt mycket.

   

  Har du sett MasterChef Australia och håller du i så fall med mig?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...