Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Ikanobanken - Klart godkänd

  Jimi Wikman

  Ikanobanken har satsat hårt på sin internetbank och det syns. Ett litet fokuserat team med spetskompetens står som kärnan i verksamheten och sen läggs delar ut på externa konsulter. Resultatet? Klart godkänt!

  Ikanobankens Interactive Team består av fyra specialister inom digitala medier. Rollbesättningen är digital produktionsledare, digital specialist och webbutvecklare utöver Christoffer Peterssons egen roll som ansvarig för digitala medier och Ikanobanken.se. Det är ett tajt team som har huvudansvar för hela webbplatsen, något som Christoffer Petersson tycker är en förutsättning för att sajten ska hålla hög nivå.

  Källa:
  Internetworld

  Ikanobanken har helt klart hittat ett lyckat koncept för där jättarna som Swedbank är fokuserade på enkelhet och avancerad användning fokuserar Ikanobanken på användbarhet och enkelhet. Trots att användandet är ganska lika känns Ikanobanken roligare och lättare att använda, något som jag tror Ikanobankens kunder uppskattar. Jag vet då att min hustru gillar det med tanke på hennes glada utrop när hon i veckan loggade in för att se över ett lån vi har hos Ikanobanken. Om man kan ge den känslan till en kund när man ska hantera något så tråkigt som ett lån, då har man helt klart lyckats!

   

  Jag kan bara säga bra jobbat Ikanobanken!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...