Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  HBO Nordic lanserar i Sverige och visar att man inte förstår användarna alls

  Jimi Wikman

  hbonordic

   

  HBO Nordic lanserar i Sveige och i morse fick jag min inbjudan som jag självklart var nyfiken att testa, men oj så besviken jag blev när det visade sig att HBO Nordic försöker med samma gamla intvingande betalningsmodell som gammelmedia.

   

   

  Ditt erbjudande

  12 månaders HBO-abonnemang varav HBO Nordic betalar 1 månad.

   

  Om du inte senast 3 månader innan utgången av de första 12 månaderna säger upp abonnemanget, övergår det till ett tillsvidareabonnemang. Tillsvidareabonnemanget kan sägas upp när som helst med 3 månaders uppsägningstid.

   

  79 SEK/månad (inkl moms), HBO Nordic betalar 1 månad, värde 79 SEK, din totala kostnad är 869 SEK för 12 månader.

   

   

  Jag var tvungen att läsa det här ett par gånger och sedan började jag asgarva samtidigt som jag tryckte på avbryt. Att lansera en tjänst som ska konkurrera med Netflix och Filmnet med flera och sedan kräva 12 månaders bindningstid för att ens kunna testa tjänsten är rent ut sagt löjeväckande och lite pinsamt om jag ska vara ärlig.

   

  Det är tydligt att HBO Nordic har chefer av den gamla sorten som på fullt allvar tror att det här är ett bra introduktionserbjudande som ska locka den nordiska publiken, men jag är skeptisk. Själv är jag inte ett dugg intresserad av att köpa grisen i säcken och betala 869:- för att sedan upptäcka att tjänsten inte alls är vad jag vill ha, speciellt inte med tanke på att utbudet är minsta sagt...mager.

   

  Nej, HBO Nordic hade haft bättre chanser att slå sig in med ett erbjudande att testa deras tjänst gratis, precis som Netflix och Filmnet gör, speciellt som deras serier är något som många bör finna intressanta. Rent konverteringsmässigt var det här inte någon höjdare törs jag påstå. Tjänsten kan vara hur bra som helst, men om ingen vill ta chansen med tanke på skriverierna just nu så tjänarman inte så mycket ändå.

   

  Korkat av HBO Nordic att inte kolla vad de potentiella kunderna vill ha och jag förutspår en ändring inom kort när de inser att de har gjort bort sig...

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...