Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  10 år som gifta och 21+ år tillsammans

  Jimi Wikman

  Att vara tillsammans i snart 22 år betyder att jag har en livspartner som har vandrat vid min sida genom eld och mörker, smärta och sorg, glädje och lycka och genom fattigdom och rikedom. Min fru gör mig galen, både på det negativa sättet och det positiva sättet och jag skulle inte vilja ändra på det för allt i världen. 

   

  Alla som varit tillsammans en längre tid vet att vardagen är ett EKG där du ena dagen vandrar på moln tillsammans och nästa grälar över småsaker så det flyger gnistor. När man som vi gått genom tuffa tider senaste tiden med vår son och hans skolgång så sliter det på relationen. Då är det viktigt att titta tillbaka på vad vi redan gått igenom tillsammans för vi har gått igenom mycket tillsammans och vi är fortfarande tillsamman.

   

  I måndags var det vår bröllopsdag och vi firade 10 år tillsammans som gifta, vilket är mindre än hälften av den tid vi varit tillsammans. Med Benjamins inskolning i en ny skola, Jenny som börjat på nytt jobb och allt runt omkring med förkylningar och mycket på jobbet så har det varit lite upp och ner senaste tiden. Då skickar min fru en liten video till mig som får all turbulens och stress att bara försvinna.

   

  Min fru har funnits där i de mörkaste stunderna i mitt liv. Hon har funnits där för de vackraste och bästa stunderna och hon har stått ut med mig i snart 22 år. Ibland behöver man bara stanna upp en stund och minnas allt som vi har gått igenom tillsammans för att minnas att oavsett vad livet kastar på oss i form av lycka och olycka så har vi mött det tillsammans.

   

  Jag älskar dig Jenny och jag oavsett vart vår resa tar oss så gör vi resan tillsammans.

   

  I will stand by you.

   

  [embed]

  [/embed]

  Discuss the Guide

  Recommended Comments  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...