Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Extremely Popular

  Ryver imponerar, men är den bättre än Slack?

  Jimi Wikman

  Ryver ger Slack en rejäl utmaning med ett utmärkt chatsystem, men det är tillägget av task management som verkligen sticker ut. Nu kan du få det bästa från Trello och Slack plus ett system för gästhantering som faktiskt fungerar!


  Det är inte ofta jag blir excalterad när jag ser nya tjänster, men Ryver lyckas verkligen få mig att luta mig fram och titta lite extra. Inte nog att det bästa från Trello och Slack samlas i ett system, det är dessutom gratis!


  Ja du hörde rätt. Gratis.


  Många företag betalar en hel del pengar för att sätta upp Trello för de anställda och ännu fler betalar ännu mer pengar för att sätta upp Slack. Både Trello och Slack finns i gratisversion, men ska du faktiskt kunna använda dem på riktigt så måste du betala en hel del pengar.


  Ryver däremot är helt gratis, men har en betalningsaspekt också. Det är om du vill utöka task management till att fungera för grupper och inte bara individuellt. Kostnaden även för detta är försumbart och du betalar bara för antalet grupper och inte antalet deltagare.


  Med en prislapp som börjar på $19/månad för fem grupper, $49/månad för 15 grupper och obegränsat antal grupper för endast $99/månad så slår det Slack och Trello ordentligt på fingrarna. När du dessutom kan sätta upp för både interna användare, kunder och besökare så är jag rejält imponerad måste jag erkänna.


  Jag har precis satt upp Ryver själv och börjat leka med det och jag gillar det ordentligt måste jag erkänna. Fler som gillar detta är Luria Petrucci från Geekslife.com som kastat ut Slack och bara kör Ryver. Här är vad hon säger om Ryver:


   


  [embed width=960" height="540]
  [/embed]


   

  Självfallet finns det saker som är bra och dåliga med Ryver, men jag behöver använda det mer för att kunna dra några slutsatser. Har du använt Ryver och i så fall vad tycker du om det? Om du inte har testat än vad än ditt intryck? Skulle du kunna tänka dig att byta ut Trello och/eller Slack mot Ryver?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...