Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Streama Live med smarta Mevo

  Jimi Wikman

  Mevo är en ganska trevlig liten produkt som har flera användabara funktioner för att streama live. Med bra tillbehör och bra funktioner så är jag sugen på om jag ska köpa in en Mevo för att filma presentationer med mera.


  Det blir lite tråkigt att vara ute på presentationer och inte få något med sig från evenemanget kan jag tycka. Dels så blir det svårt att visa vad man har gjort tidigare, men framförallt så blir det svårt att lära sig bli bättre när man inte vet hur man prestera.


  Jag har funderat på en GoPro ett tag, men aldrig riktigt känt att det passar mig. När jag såg Mevo så kändes det bra på en gång och jag har gjort en del reasearch och det verkar passa mina behov.


  Jag är ju iväg lite då och då på olika föreläsningar eller presentationer och även om vissa av dessa inte är lämpliga att lägga ut, så är det ändå trevligt att ha för eget bruk. Så just nu funderar jag på om jag ska lägga en beställning eller inte så jag ska kika runt på lite flera alternativ innan jag bestämmer mig.

  [embed width=960" height="539]
  [/embed]


  Har du några tips på kameror för livestreaming eller för eget bruk och då gärna något utöver att använda telefonen eller en systemkamera.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...