Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Bluetooth music clip - trevlig träningskompis

  Jimi Wikman

  Förra veckan behövde jag nya hörlurar till min telefon, så jag smet in på Kjell & Company där jag såg att de hade en liten billig blåtands lur för endast 199:- Misstänkte att det inte skulle vara världens bästa, men för 199:- var jag villig att prova...

   

  Efter att jag laddat upp själva enheten med den medföljande USB kabeln så var det dags att testa. Pairingen fungerade felfritt med min iPhone och funktionellt så var den lilla enheten ganska smidig att ha på sig. Lurarna däremot var inga höjdare utan kom med ett burkljud som verkade bestå helt av bas och för mig som är van med Apples såll till lurar kändes det ovant att det blev helt ljudisolerat!

   

  Idag testade jag lurarna på gymmet och oj vad de kom till sin rätt där! Hörlurarna stänger effektivt ut allt bakgrundsljud så jag slipper lyssna till gymmets egna musik och de enskilda grymtanden från medtränande. Basljudet fungerar perfekt för att få igång hjärtat då jag ändå är mer intresserad av "dunka dunka" än refrängen när jag tränar. Jag kan också ha telefonen i väskan utan problem och kan ha enheten i halslinningen så jag inte blir störd av kablar eller orolig för att telefonen ska ramla ur fickan.

   

  Kort sagt så var Bluetooth music clip ett riktigt trevligt köp som jag verkligen är nöjd med än så länge. För mig är det en riktigt bra träningskompis som gör att jag kan koncentrera mig på träningen på ett bättre sätt.

   

  Har du tips på liknande produkter så skriv en rad, jag är alltid intresserad av att hitta nya leksaker att testa!!

  Discuss the Guide

  Recommended Comments  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...