Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Airpods och lokaltrafiken fick mig att köpa Sony WH-1000XM2 och jag ångrar ingenting!

  Jimi Wikman

  Mina gamla hörlurar gav till slut upp förra veckan och igår åkte jag till jobbet med mina Airpods från Apple. Resultatet blev att jag åkte direkt och köpte nya hörlurar efter jobbet!

   

  Airpods är bra, men de släpper in alldeles för mycket ljud. För mig som är bortskämd med brusreducering så blev resultatet att jag kom till jobbet med ett trött huvud. Med tanke på att jag spenderar mina dagar med att diskutera arbetsprocesser och metoder på ganska avancerad nivå så är det knappast en bra början på min dag.

  Redan på väg till jobbet slank jag in till Elgiganten på Kungsgatan som jag gillar för den typen av inköp. Tydligen så handlar jag alldeles för lite i fysisk butik så när jag kom fram vid 8 så kom jag bittert på att butikerna öppnar ju vid 10...

  Efter jobbet gick det bättre och jag hittade snabbt de lurarna som jag ville ha. Det fanns ett par av Sony's WH-1000XM2  kvar på hyllan och även om jag funderade på ett par WH-1000XM3 som var slut så var jag inte alls missnöjd.

  Jag kan säga som så att resan hem från jobbet blev en helt annan upplevelse. Ingenting är så rofyllt som att få lite egen tid med lite skön musik de 12-15 timmar man sitter i lokaltrafiken varje vecka...

  Lyckan sitter i tystheten som kommer av ett par riktigt, riktigt bra lurar.

   

   

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...