Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Kan Blogo ge lite inspiration?

  Jimi Wikman

  Blogo är en liten app för att publicera bloggposter. Blogo fungerar på Wordpress, Blogger och Medium och appen ger ett stilrent UI som gör att det blir enklare att fokusera på skrivandet.


  Först så tyckte jag Blogo såg ut som vilken som helst av alla appar för att publicera bloggposter, men efter att jag lekte runt med det ett tag så insåg jag att det har många funktioner som gör det enkelt och smidigt att skapa bloggposter.


  Faktum är att det är enklare än att jobba i Wordpress direkt!


  Jag testar nu att blogga med Blogo på både jimiwikman.se och omniconsultant.se. Båda ligger i samma app och jag kan enkelt hoppa mellan de två bloggarna. Om jag gillar detta så kommer jag att koppla ihop flera bloggar så jag får ett interface för alla mina bloggar.


  Jag testar även Evernote igen. Jag har provat det hundra gånger, men aldrig fastnat för det. Kanske kan kopplingen med Evernote och Blogo bli det jag behöver för att hitta ett användningsområde för Evernote.


  Blogo är gratis, men du kan köpa Pro för 285 SEK per år. Då du kan koppla ihop flera bloggar och samtidigt dra nytta av Evernote om det lockar.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  Guest En spännande höst att se fram emot | Jimi Wikman

  Posted

  […] du kanske märkt så har jag hittat tillbaka till skrivandet igen här på bloggen, men det är inte det enda skrivandet som pågår just nu. Min bok om […]

  Link to comment
  Share on other sites  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...