Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Highlander the boardgame

  Jimi Wikman

  Highlander är onekligen en av mina favoritserier genom tiderna och nu har man tydligen tänkt göra ett brädspel på temat också. Jag är inte helt säker på att jag gillar tanken, men det är alltid trevligt med lite nytt på Highlander fronten också.

   

  Highlander the boardgame finns just nu uppe på kickstarter och de har redan nått sitt mål på 10.000 pund. Det finns naturligtvis stort intresse för att detta spel ska se produktion av oss "gamlingar" som växte upp med odödliga Connor MacLeod och hans mentor Juan Sánchez Villa-Lobos Ramírez. Så här beskrivs spelet:

  Du kommer att välja en odödlig från den tidlösa filmen (och vem vet, kanske även alla nya karaktärer!). Du kommer att samla allierade och leva hela livet för att ge dig största chansen att vinna dina dueller - men du får inte bestämma när du ska träffa dina fiender på slagfältet. Allt du kan göra är att förbereda i hopp om att du är den kraftfullare!

  Följ med på en resa när vi tar vårt spel och utökar det, lägger till kort efter kort, miniatyr efter miniatyr! Vid varje sträcksmål kommer vi att lägga till nya alternativ i spelet.

  Unika kort som öppnar nya möjligheter. Varje ytterligare uppsättning kort ökar variansen mellan dina spel, eftersom du inte vet säkert vad ligger inom ditt däck.

  Ikoniska odödligheter från filmen (liksom alla nya odödliga?) För att kontrollera.

  Varje odödlig har sin egen biografi och en särskild makt för att hjälpa dem att hävda priset. Kommer du att bekämpa den goda kampen eller hävda priset för ondska och doppa världen till en tid av mörkret och förtvivlan?

  Eftersom sträcksmålen är upplåsta kommer ännu mer att avslöjas, låt oss göra det här spelet det bästa som det kan vara!

  Det låter ju som en bra början och jag kan tänka mig att får man lite fart på spelet så kan nog version två och tre blir riktigt intressant. Just nu avvaktar jag lite tills jag ser mer vad spelet kan tänkas utvecklas till och om man får till mer än bara originalfilen.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...