Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  7 nya tv serier som du inte får missa!

  Jimi Wikman

  Så här på höstkanten så brukar det bli lite mys framför tv eller dator för att se på tv serier. I år så har det kommit en del nya serier som faktiskt är intressanta och sköna att titta på. Här är några som jag tittar på just nu.

  A discovery of witches

  En lite långsammare serie som bygger upp en ganska annorlunda och intressant värld med häxor, vampyrer och demoner. En trevlig söndags serie som börjar komma igång ordentligt nu efter avsnitt 6. Finns på HBO Nordic.

  FBI

  FBI är en liten mix med olika typer av fall som FBI hanterar. Det är en liten annorlunda typ av serie som är lite mer jordnära kan jag tänka mig och som känns mer som en vanlig polisserie. Bra mix på huvudpersonerna och avsnitten känns intressanta. Finns bara på iTunes så vitt jag vet.

  The Rookie

  The Rookie med Nathan Fillion är långt ifrån hans tidigare serie Castle. Här ser vi en lågmäld och varmhjärtad Nathan som försöker sig på en karriär som polis på ålderns höst. Något som inte uppskattas av övriga poliser. Melissa O'neil från Dark Matter är också med i serien. Finns på iTunes, Amazon Prime och ABC.

  Magnum P.I. Reboot

  För alla som faktisk kommer ihåg originalet så känns det här både bekant och totalt främmande. Framförallt är det karaktären Higgins som förändrats totalt, men jag måste erkänna att förändringen inte alls är så tokig. Gillade du originalet så gillar du förmodligen den här rebooten också. Finns på Amazon och iTunes.

  Legacies

  Den tredje serien som slår ihop The Vampire Diaries med The Originals i en ny serie med fokus på en skola för de övernaturliga. Första avsnittet var inte alls tokigt, men som med alla nya serier så får vi nog ge det några avsnitt innan vi kan säga något om hur serien står sig mot de två tidigare serierna. Finns på HBO.

  Charmed reboot

  Ännu en reboot som kommer att bli jämförd med originalet. Vi får följa tre systrar som är häxor i deras äventyr. Första avsnittet var ok, men vi får se hur serien står sig mot den mycket populära original serien. Finns på CW och Amazon.

  Chilling Adventures of Sabrina

  Ännu en reboot av en populär serie. Sabrina tonårshäxan kommer  i ny tappning på Netflix och du kan se hela serien med 10 avsnitt idag. Jag har inte hunnit se den än, men misstänker att den är lite annorlunda mot original serien. Finns på Netflix.

  Det var några av mina nya favoriter. Vilka är dina nya favoriter så här i höstmörkret?

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

×
×
 • Create New...