Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Wordpress 2.5 och Mortfiles

  Jimi Wikman

  wordpress2.png" title="Wordpress LogoWordpress 2.5 är nu officiellt släppt och jag måste säga att jag gillar den. Inför sista veckan före flytten är det väldigt ont om tid, men det kommer att bli en del arbete på nya bloggen om jag får som jag vill...ta i trä.

   

  Det primära den här veckan är Hotell Faluns nya webbplats som ska göras om lite för att fungera som det ska i IE6 och sen färdigställas, men nya bloggen ska också ordnas till lite med den nya layouten samt en genomgång av plugins och liknande så att den blir klar att plugga in när nya sidan blir klar. Bland annat så har jag tänkt lägga upp en artikel serie om hur jag lägger upp och optimerar bloggen direkt i bloggen och gå över vilka funtioner som känns viktiga att ha och vilka som känns överflödiga.

   

  Jag har fortfarande inte bestämt mig riktigt hur jag ska ställa mig med kommentarerna som jag skrev om tidigare, men jag lutar allt mer åt att inte använda en tredjepart lösning eftersom jag har lite planer inför framtiden som kommer att påverka bloggen och dess kommentarer. Det är dock inte helt "skrivet i sten", men iallafall i hård lera om man säger så.

   

  Lite tid kommer att läggas på att läsa lite om SEO för wordpress och även hur man kan nyttja RSS lite bättre än vad som sker nu, men den typen av ändringar kommer troligen inte att hända än på ett par veckor eftersom det är dags för flytt den 15:e april till ny lägenhet för familjen, så då blir det lite ont om tid för någonting annat.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...