Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Webbhotell 2007

  Jimi Wikman

  Inför 2007 och Mortfiles VX kommer jag att ändra priserna ganska rejält. Detta dels för att den kund kategori som jag siktar mot ligger lägre i budget och för att jag till skillnad mot många andra webbhotell inte har möjlighet till samma snabba support. Det betyder dock inte att jag kommer att tumma på kvaliteten det minsta.

  Nuvarande kunder kommer att bli erbjudna att gå över till årlig betalning med dom nya priserna eller stanna kvar på nuvarande priser och månadsbetalning om dom så önskar. Månadsbetalning kommer inte längre att finnas som alternativ under 2007.

  Jag kommer även att ändra paketen och minska antalet paket till 4 istället för 6 som det är nu. Paketen blir dessutom något större och betydligt lägre i pris. Minsta paketet kommer att vara Micro som ligger på 19:-/månad för 100MB webbutrymme och 10GB bandbredd och största ligger på 99:-/månad för 10GB webbutrymme och 100GB bandbredd.

  Ett nytt server monitor skript har köpts in och det kommer att göras om lite till MVX stil. Skriptet visar inte bara status för servern utan också information som typ av server, CPU, processor och liknande utan ger också information om distro och OS version samt PHP/MYSQL version med mera.

  Jag kommer även att gå över till automatiserad avisering av svenska kunder och kommer att köpa in nya versionen av ModernBill senare i December för att sedan konfigurera om den så att den passar in på ett sätt som passar Mortfiles VX. I ModernBill kommer jag sedan att lägga in support och direkt länk till Cpanel så att man som kund kommer att sköta allting från en kontrollpanel.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...