Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Very Popular

  Webbhostr - skolprojektet

  Jimi Wikman

  [url="http://mortfiles.se/images/old_blog/2009/08/webbhostr_Icon.png">webbhostr_Icon.pngSom jag skrev så har det varit motigt med motivationen när det gäller den avslutande uppgiften på kursen publicering på internet, men nu så har det äntligen lossnat!

   

  Under sommaren har jag lekt med tanken att bygga upp en katalog över Sveriges webbhotell genom att använda mig av Wordpress och inatt så klickade det till i den kreativa ådran äntligen och jag lyckades få fram en design jag är nöjd med och även kodat upp grunden inatt.

   

  Webbhostr kommer att använda sig av samma grundlayout som Mortfiles har just nu, men lite annorlunda med mer fokus på ratings och med en del reklam. I grundutförande så blir det ganska sparsamt med funktioner eftersom jag inte direkt har så mycket tid på mig (det ska vara klart imorgon), men det lämnar gott om utrymme för framtiden.

   

  I grundutförandet så blir det mest information om företaget, vilka tjänster dom erbjuder, kontaktinformation och priser med mera plus att jag ska försöka få in twitter på ett hörn eller två. I framtiden ska det finnas lite mer självklart, som annonsering, erbjudanden och kanske knyppla in lite RSS flöden för automatiskt informationsflöde.

   

  För att skolarbetet kräver det så kommer jag att lägga in ett forum, men riktigt vad jag ska göra med det i framtiden är fortfarande oskrivet. Jag kommer att lägga in IPB 3 även om det kanske inte är helt integrerat som till exempel bbpress eller Simple Press, men det har störst potential för framtiden och fungerar bra ihop med tex MediaWiki om jag senare vill expandera ytterligare.

   

  Så, idag känns det lite bättre, trots att jag suttit uppe hela natten och jag tror att Webbhostr kommer att bli en riktigt trevlig webbplats...för att vara ett skolprojekt iallafall.

  Discuss the Guide

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Please sign in to comment

  You will be able to leave a comment after signing in  Sign In Now
   Share

  • My Swedish Blog

×
×
 • Create New...